CURSE CU AVIOANELE DISNEY - JOCURI CU AVIOANE DISNEY

CURSE CU AVIOANELE DISNEY - JOCURI CU AVIOANE DISNEY

Cele mai populare JOCURI CU AVIOANE DISNEY

Descrierea jocului Curse cu Avioanele Disney:
Curse cu Avioanele Disney este cel mai noul joc din categoria avioanelor care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc veti avea in prim plan cele mai frumoase si indragite avioane de la Disney. Dati tot ce aveti mai bun pentru a va indeplini obiectivele din fiecare nivel si pentru a aduna cat mai multe puncte deoarece ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. In acest joc va trebui sa pilotati mai multe avioane si sa va idnepliniti obiectivele inainte ca timpul sa se termine. Daca nu reusiti veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Daca reusiti veti tece mai departe unde va asteaopt anoi provocari alaturi de eroii nostrii de la Diseny. Acest joc se joaca cu sagetile cu ajutorul carora trebuie sa pilotati avioanele Disney.

Instructiuni: Folositi sagetile pentru deplasare, space pentru a accelera, x,c pentru a vira
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Curse cu Avioanele Disney acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu avioane disney, jocuri planes, jocuri planes propwash pursuit, jocuri curse cu avioane, jocuri curse 3d, jocuri curse cu obstacole, jocuri cu avioane noi, jocuri cu avioane pentru copii, jocuri cu avioane 2014, jocuri cu avioane gratis, jocuri cu avioane 3d, jocuri cu piloti,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 36467 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Curse cu Avioanele Disney, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Curse cu Avioanele Disney!

Made by www.firstpixel.info