CAMIOANE -LITERE ASCUNSE - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Camioane -Litere Ascunse:
Camioane -Litere Ascunse este un joc palpitant de indemanare din categoria camioanelor aparut numai aici pe cel mai bun site de jocuri din tara, www.jocuri-friv.ro. In acest joc veti avea de ales dintre 3 imagini cu niste super camioane de marfa. In fiecare imagine vor fi bine camuflate niste litere. Scopul acestui joc din categoria tirurilor este sa gasiti toate acele litere ascunse in imagini cat mai repede. Daca le gasiti repede veti primi mai multe puncte si ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori daca va descurcati bine si adunati un scor mare. Jocul necesita indemanare si spirit de observatie pentru a-ti indeplini obiectivul. Acest joc se joaca numai cu mouse-ul cu ajutorul caruia va trebui sa dati click pe literele pe care le gasiti in imaginile cu camioane.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camioane -Litere Ascunse acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu litere, jocuri cu litere ascunse, jocuri cauta literele ascunse, jocuri gaseste literele ascunse, jocuri ice road truckers hidden letters, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane man, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane gratis, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri cu marfa, jocuri cu tiruri 2014, jocuri cu camioane 2014, jocuri cu tiruri noi, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane gratis, jocuri cu camioane online, jocuri cu camioane pentru copii, jocuri cu camioane 3d,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 43300 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camioane -Litere Ascunse, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

auras a spus 07.05.2014

ce joc urat

madalina a spus 18.04.2014

imi place ..! :))

janea a spus 15.04.2014

vrabii

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info