DISTRUGE DINOZAURII - JOCURI CU DINOZAURI

DISTRUGE DINOZAURII - JOCURI CU DINOZAURI

Cele mai populare JOCURI CU DINOZAURI

Descrierea jocului Distruge Dinozaurii:
Distruge Dinozaurii etse un joc amuzant si palpitant cu dinzoauri, care iti testeaza rabdarea si idnemanarea. Scopul jocului este sa distrugi toti dinozaurii din fiecare nivel si sa aduni cat mai multe puncte. Desi pare o treaba usoara, nu va grabiti sa judecati deoarece pe masura ce avansati in nivele superioare vor fi tot mai multi dinozauri si mai multe baricade in jurul lor. Folosind mouse-ul trebuie sa tintiti spre dinozaurii din fiecare teren si sa-i distrugeti. Aveti grija deoarece nu aveti un numar nelimitat de proiectile. Daca folositi toate proiectilele si nu ati distrus toti dinozaurii, veti pierde si va trebui sa incepeti de la inceput. In fucntie de cate proiectile ai folosit pentru distrugerea dinozaurilor vei primi un anumit punctaj. Dati tot ce aveti mai bun pentru a castiga toate nivelele si a avea o sansa sa intrati in topul jucatorilor.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Distruge Dinozaurii acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu dinozauri in 2, jocuri cu dinozauri noi, jocuri cu dinozauri pentru copii, jocuri cu dinozauri gratis, jocuri cu dinozauri mari, jocuri cu dinozauri 2013, jocuri cu dinozauri carnivori, jocuri cu dinozauri ierbivori, jocuri cu dinozauri 3d, jocuri cu dinozauri zburatori, jocuri cu dinozauri uriasi, jocuri cu lupte cu dinozauri, jocuri de indemanare cu dinozauri, jocuri distruge dinozaurii, jocuri cu oameni preistorici, dinozauri, jocuri cu dino, jocuri cu dinozauri, jocuri cu lupte, jocuri cu oameni, jocuri de indemanare, dino, in 2, meni,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 96802 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Distruge Dinozaurii, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ion a spus 20.10.2016

nu stiu se incarca greu

alex a spus 20.04.2014

e tare si am ajuns la lv 15 :)

rezox21 a spus 09.03.2014

e greu niv. 6 .

danuel a spus 20.02.2014

naspa de super

andrei mateescu a spus 01.01.2014

este forte tare si smecher

amdrei mateescu a spus 01.01.2014

este cam bun

emma a spus 27.12.2013

e super naspa jocul mai ales ca e plictisitor si nu pot trece de nivelul 6.

paul a spus 15.03.2013

super tare noul joc cu dinozauri!

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info