PARCARI CU DORA - JOCURI CU DORA SI DIEGO

Publicitate

PARCARI CU DORA - JOCURI CU DORA SI DIEGO

Cele mai populare JOCURI CU DORA SI DIEGO

Publicitate

Descrierea jocului Parcari cu Dora:
Parcari cu Dora este cel mai nou joc din categoria masinilor, care iti va testa indemanarea si agilitatea. Jocul o are in prim plan pe cea mai idnragita fetita din desene animate, Dora care are d eindeplinit anumite obiective in fiecare nivel: va trebui sa parcati masinile la locul marcat inainte ca timpul sa se termine. Desi pare simplu nu te grabi sa subestimezi dificultatea jocul deoarece ai nevoie de multa indemanare si agilitate. Acesta este cel mai nou joc din categoria parcarilor aparut pe site-ul nostru www.jocuri-friv.ro. Cu cat ajungeti mai repede la locul marcat cu atat veti primi mai multe puncte. Daca adunati multe puncte ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. Aveti grija sa nu intrati in ceva deoarece veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge in topul celor mai buni jucatori si acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de indemanare, Parcari cu Dora.

Instructiuni: Folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Parcari cu Dora acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu parcari, jocuri de parcat, jocuri cu masini de parcat, jocuri dora parking, jocuri cu dora noi, jocuri cu dora gratis, jocuri cu dora online, jocuri cu dora de aventura, jocuri cu dora de actiune, jocuri cu dora de indemanare, jocuri cu diego noi, jocuri cu diego gratis, jocuri cu diego online, jocuri cu diego de aventura, jocuri cu diego de indemanare, jocuri cu dora si diego, jocuri cu dora si diego pentru copii, jocuri frumoase cu dora si diego,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 43139 de ori;

Publicitate

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Parcari cu Dora, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Carmina_diana a spus 30.03.2014

joc prost nu este bun de nimic nu se incarca.

mihaela a spus 27.03.2014

prima runda nu o pot trece

kesi a spus 10.03.2014

fuuu e urat jocul

anonim a spus 15.02.2014

nu mia placu si gata e foarte aiuree trae greau am trecut levelul 2!!!!

Ana a spus 08.02.2014

la nivelul 3 unde trebuie sa parchez

michela a spus 08.02.2014

ce stupid...

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info