MOS CRACIUN - PUZZLE - JOCURI CU MOS CRACIUN

MOS CRACIUN - PUZZLE - JOCURI CU MOS CRACIUN

Cele mai populare JOCURI CU MOS CRACIUN

Descrierea jocului Mos Craciun - Puzzle:
Mos Craciun - Puzzle este un joc palpitant de indemanare care iti va testa agilitatea si spiritul de observatie, aparut numai aici pe site-ul nostru www.jocuri-friv.ro in categoria mosului. In acest joc trebuie sa rezolvati un puzzle cu eroul nostru care ne aduce in fiecare an cadouri, Mos Craciun. Desi pare simplu nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si trebuie sa fiti foarte atenti. Jocul este cronometrat deci incercati sa faceti puzzleul cat mai repede deoarece veti primi mai multe puncte si ati putea avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Acest joc se joaca numai cu mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa puneti piesele puzzleului la locul lor. Odata amestecate piesele vor fi astezate pe marginea ecranului. Inainte sa incepeti jocul va trebui sa alegeti nivelul de dificultate. Daca nu va pricepeti la aceste jocuri va sugerez sa incepeti cu varianta mai usoara pana va obisnuiti.

Instructiuni: Folostii mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mos Craciun - Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri santa claus and gifts puzzle, jocuri puzzle, jocuri de facut puzzle, jocuri cu pazaluri, jocuri cu puzzleuri, jocuri cu mos craciun noi, jocuri cu mos craciun gratis, jocuri cu mos craciun online, jocuri cu mos craciun 3d, jocuri cu mos craciun pentru copii, jocuri cu mos craciun in 2, jocuri cu mos craciun aduna cadouri, jocuri cu mos craciun si renii, jocuri cu mos craciun si spiridusii,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 58433 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mos Craciun - Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mos Craciun - Puzzle!

Made by www.firstpixel.info