FANTOME DE GROAZA - JOCURI CU FANTOME

Publicitate

FANTOME DE GROAZA - JOCURI CU FANTOME

Cele mai populare JOCURI CU FANTOME

Publicitate

Descrierea jocului Fantome de Groaza:
Un nou joc de groaza cu fantome in care va trebui sa iti alegi personajul preferat din serialul cu Scooby Doo, alaturi de care sa treci peste toate probele, nivelele de dificultate pe care le ai si sa incerci sa castigi din ce in ce mai multe puncte invingand puterea fantomelor de groaza care vin dupa Scooby mereu si mereu. Incearca sa treci de toate obstacolele si obiectele posedate de fantome intr-un timp at mai scurt, si mare grija la diferitele persoane, oameni care sunt posedati de aceste fantome si incearca mereu sa te infunde si sa te atace. Nu te da la oparte cand o fantoma vrea sa te sperie si incearca alaturi de Scooby Doo sa cauti si sa gasesti cat mai multe obiecte ce te-ar putea sa te ajute in lupta lui impotriva diferitelor fantome ce nu se dau batute niciodata. Mare grija deoarece fantomele au un plan bine stabilit si pus la cale, astfel incat sa incerce sa te puna la podea, sa te infunde si sa puna mana pe tine pentru a te speria, dar folosindu-te de fortele de vrajitoare si alaturi de super puterile tale va trebui sa ajungi la capatul tunelului din casa groazei.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa te deplasezi, iar de la SPACE sa sari peste tot ce-ti iese in cale in noua misiune a lui Scooby si Fantomele.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Fantome de Groaza acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu scooby doo, scooby doo si shaggy, jocuri cu shaggy, jocuri cu caini, jocuri cu cainele scooby doo, jocuri cu scooby doo si fantoma de la teatru, jocuri cu scooby doo si fantoma din pivnita, jocuri cu scooby doo si fantoma din castel, jocuri cu scooby doo si fantoma de la muzeu, jocuri cu scooby doo si fantoma din celula, jocuri cu fantome online, jocuri cu fantome noi, jocuri cu fantome horror, jocuri cu fantome bune, jocuri cu fantome amuzante, jocuri cu fantome reale, jocuri cu fantome de halloween, jocuri cu fantome de speriat, jocuri cu fantome si vampiri, jocuri cu fantome 3d, jocuri cu fantome gratis, jocuri cu fantome adevarate, jocuri cu fantome care sperie oamenii, jocuri cu fantome in 2, jocuri cu fantome in casa bantuita, jocuri cu fantome in casa groazei, jocuri cu fantome reale, jocuri cu fantome zburatoare, jocuri cu fantome care intra in oameni, jocuri cu fantome care poseda oameni, jocuri cu fantome vs zombi, jocuri cu fantome vampiri, jocuri cu fantome si scheleti, jocuri cu fantome si monstri, jocuri cu fantome mici, jocuri cu fantome 2013, jocuri horror, jocuri de groaza, jocuri cu fantome, jocuri cu cai, in 2, zombi, fantome 3d, scooby doo, vampiri,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 65027 de ori;

Publicitate

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Fantome de Groaza, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

inteligenta a spus 14.05.2016

oameni buni nu va certati apasti pe ctrl si treceti de pod

laura a spus 29.03.2014

e tare nu pot trece de scheleti :((

andrei a spus 29.03.2014

dai pe ctrl ca sa treci pe sub pod

deeadenisa a spus 27.02.2014

este foarte tare dar nu pot trece de scheleti :(

ioni a spus 19.01.2014

ca sa treci de pod treb. sa apesi pe spatiu tareee

Ionela a spus 19.01.2014

jocul e tare dar daca nu ar fi podul cu scheleti faceti modificari si ar fi suuperrrrrrrrrrr..........

edi a spus 04.01.2014

e un joc praf de tot

danii a spus 21.12.2013

nu stiu cum sa trec de podul cu scheleti imi spuneti cum sa trec?''

catalina a spus 19.12.2013

e tare jocul

dan a spus 14.12.2013

jocu-i praf,naspa

ale a spus 17.11.2013

nu stiu cum sa trec de acel stalp dar in rest mi-a placut

ioana a spus 16.11.2013

uratttttttttttttttttttttttttttttttttt

leo a spus 16.11.2013

nasol joc

rebeca a spus 10.11.2013

ce urt joc

bella a spus 09.11.2013

e nasol si e o mare porcarie de tot si in pluls daca te lovest de 2 ori te prinde fantoma nasolllll

Anndruy a spus 01.11.2013

bai eu ca proasta mam chinuit o gramada pe traducere pentru voi am venit in vezita bunicul meu stiu ca nu va intereseaza apropo e o prostie de joc

clau123 a spus 30.10.2013

Merge sa sari pe SPACE la mn merge

andreea a spus 24.10.2013

e o porcarie e nasoll rau de tot

clau a spus 05.10.2013

ce nasol joc

flavi a spus 12.09.2013

ce mai porcarie nu-mi place deloc nici nu poti sari cn l-a facut e cam....cum sa zic...fraier

pisi a spus 05.09.2013

mda asta mai merge

alexandra a spus 22.08.2013

ce facaturu de joc

marinela a spus 19.07.2013

mereu mi-a placut jocurile cu fantome si mereu o sa-mi placa

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info