TALKING FRIENDS BEJEWELED - JOCURI TALKING FRIENDS

Publicitate

TALKING FRIENDS BEJEWELED - JOCURI TALKING FRIENDS

Cele mai populare JOCURI TALKING FRIENDS

Publicitate

Descrierea jocului Talking Friends Bejeweled:
Talking Friends Bejeweled este un joc palpitant de indemanare care iti va testa agilitate asi spiritul de observatie. Jocul are in prim plan animalutele noastre preferate de la Talking friends. In acest joc veti avea la dispozitie 5 minute pentru a aduna cat de multe puncte puteti. Punctele sunt foarte importante in acest joc din categoria jocurilor cu talking friends, deoarece daca adunati multe puncte ati putea avea sansa sa ajungeti in topul celor mai buni jucatori. Ca sa adunati puncte trebuie sa distrugeti cat mai mutle animalute, formand linii de cel putin 3 animalute de acelasi fel. Desi pare simplu nu te grabi sa judeci deoarece jocul este destul de dificil si ai nevoie de multa indemanare si perspicacitate. Acest joc se joaca numai cu mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa schimbati locul a doua anuimalute intre ele astfel incat sa formati acea linie de cel putin 3 animalute la fel. Daca sunt mai mult de 3 animalute intr-o linie veti primi mai multe puncte. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de indemanare.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Talking Friends Bejeweled acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri talking friends bejeweled, jocuri bejeweled, jocuri cu talking friends noi, jocuri cu talking friends gratis, jocuri cu talking friends online, jocuri cu talking friends pentru copii, jocuri cu talking friends de indemanare, jocuri cu talking friends 2014, jocuri de vorbit la microfon, jocuri de vorbit cu prietenii, jocuri cu animale care te imita,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 27858 de ori;

Publicitate

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Talking Friends Bejeweled, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Miruna a spus 28.02.2014

Naspa,ce fel de joc este asta? Cica temaisi imita :))) cat de prosti sunteti nu am mai vazut asa ceva pe lume :)))

diana a spus 23.02.2014

urat joc.

lidia a spus 22.02.2014

Frumos ................

ioana a spus 18.02.2014

ai dreptate e bun

cami a spus 18.02.2014

bun

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info