CAMIONUL DE LAPTE - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Camionul de Lapte:
Camionul de Lapte este cel mai nou joc de indemanare aparut in aceasta categorie numai aici pe site-ul nostru www.jocuri-friv.ro. In acest joc va trebui sa transportati lapte in zone greu accesibile din munti. Desi pare simplu nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de obstacole care iti vor da mari batai de cap. Drumul este foarte accidentat si acoperit cu zapada, facand foarte grea deplasarea. Scopul este sa ajungeti cu bine la finalul fiecarui nivel. Aveti grija la drum deoarece o singura greseala din neatentie te poate costa viata. Daca te rastorni cu camionul vei pierde o viata si va trebui sa incepi jocul de la inceput. Daca ti se termina toate vietile vei pierde si va trebui sa incepi jocul de la inceput. Da tot ce ai mai bun pentru a duce laptele la timp la linia de sosire deoarece vei primi mai multe puncte si ai putea ajunge printre cei mai buni jucatori ai acestui joc.

Instructiuni: Folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camionul de Lapte acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu camioane de lapte, jocuri cu camioane mici, jocuri cu camioane de iarna, jocuri milk truck adventure, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane man, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane gratis, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri cu marfa, jocuri cu tiruri 2014, jocuri cu camioane 2014, jocuri cu tiruri noi, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane gratis, jocuri cu camioane online, jocuri cu camioane pentru copii, jocuri cu camioane 3d,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 17564 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camionul de Lapte, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Roxy a spus 16.04.2014

Ce jalnic!!!!!!!!!

gggggg a spus 12.03.2014

mie imi place

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info