SPIDERMAN IN NEW YORK - JOCURI CU SPIDERMAN

SPIDERMAN IN NEW YORK - JOCURI CU SPIDERMAN

Cele mai populare JOCURI CU SPIDERMAN

Descrierea jocului Spiderman in New York:
Spiderman in New York este un joc palpitant de actiune care iti va testa indemanarea si precizia. Eroul nostru Spiderman se afla in New York si trebuie sa il protejeze de atacurile inamicilor. In acest joc trebuie sa adunati cat mai multe puncte inainte ca timpul sa se termine. Daca adunati multe puncte ati putea ajunge printre cei mai buni jucatori ai acestui joc. Dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge in topul jucatorilor si acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru cu Spiderman. Ca sa adunati puncte va trebui sa impuscati cu panza de paianjen cat mai multe discuri. Aveti grija deoarece discurile vor veni din toate partile si va trebui sa fiti cu ochii in patru. Daca nu reusiti sa impuscati un disc va va lovi si veti pierde din viata. Daca ti se termina viata vei pierde si va trebui sa incepi jocul de la inceput. Bara cu viata va fi afisata in partea de sus, in dreapta ecranului. In partea stanga veti avea timpul.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Spiderman in New York acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu aparare, jocuri spiderman new york defense, jocuri cu spiderman in oras, jocuri cu spiderman noi, jocuri cu spiderman gratis, jocuri cu spiderman 3d, jocuri cu spiderman 2, jocuri cu spiderman 3, jocuri cu spiderman 4, jocuri cu spiderman de actiune, jocuri cu spiderman de aventura, jocuri cu spiderman gratuite, jocuri cu spiderman in doi, jocuri cu spiderman 2014, jocuri cu omul paianjen, jocuri cu omul paianjen si echipa lui, jocuri cu omul paianjen 2014, jocuri cu omul paianjen gratis, jocuri cu omul paianjen 3d,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 83842 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Spiderman in New York, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ruxi a spus 20.02.2014

este cel mai tare joc de pe întregul pământ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info