RAPUNZEL OBIECTE ASCUNSE - JOCURI CU RAPUNZEL

RAPUNZEL OBIECTE ASCUNSE - JOCURI CU RAPUNZEL

Cele mai populare JOCURI CU RAPUNZEL

Descrierea jocului Rapunzel Obiecte Ascunse:
Rapunzel Obiecte Ascunse este un joc interesant cu printesa noastra preferata Rapunzel, in care iti va fi testata idnemanarea si spiritul de observatie. Va trebui sa fi si foarte agil deoarece jocul este cronometrat si daca scoti un timp bun ai putea ajunge printre cei mai buni jucatori. DAti tot ce aveti mai bun pentru a reusi aceasta performanta si acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de indemanare cu printesa de la Disney Channel, Rapunzel. ti va aparea o imagine cu Rapunzel si prietenii sai, in care sunt bine camuflate niste obiecte. Scopul este sa le gasiti cat mai repede deoarece veti primi mai multe puncte. Desi pare o treaba usoara, nu va grabiti sa judecati, deoarece jocul este destul de dificil si trebuie sa fiti foarte atenti. In partea de jos a ecranului veti avea o lista cu obiectele pe care trebuie sa le gasiti.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Rapunzel Obiecte Ascunse acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de perspicacitate jocuri cu obiecte ascunse, jocuri gaseste obiectele ascunse, jocuri cauta obiectele ascunse, jocuri tangled hidden objects, jocuri cu rapunzel 3d, jocuri cu rapunzel printesa, jocuri cu printesa rapunzel, jocuri cu rapunzel gratis, jocuri cu rapunzel si printul, jocuri cu rapunzel disney, jocuri cu rapunzel noi, jocuri cu printese, jocuri cu printese disney, jocuri cu printese 2013, jocuri cu printese barbi, jocuri cu printese si cu printi, jocuri cu printese disney junior, jocuri cu printese frumoase, jocuri disney, jocuri disney 2013, jocuri disney channel, jocuri disney junior, jocuri disney princess, jocuri cu barbi rapunzel, jocuri barbi, jocuri barbie, jocuri de fete, jocuri cu fete, jocuri de fete 2013, jocuri cu regine, jocuri cu regine noi, jocuri cu regine de imbracat, jocuri cu regine si printese, jocuri cu regine si regi, jocuri din povesti, jocuri de indemanare cu rapunzel, jocuri cu litere ascunse, jocuri de perspicacitate cu rapunzel, jocuri cauta literele ascunse, jocuri cu obiecte ascunse, jocuri gaseste literele ascunse, jocuri tangled hidden letters, jocuri cauta litere, jocuri cu barbi, rapunzel, jocuri de indemanare, jocuri gaseste literele, jocuri cu rapunzel,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 64885 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Rapunzel Obiecte Ascunse, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

georgiana a spus 01.05.2014

am vasut jocuri si mai frumoase

giorgiana a spus 01.05.2014

am vasut jocuri si mai frumoase

Paula-Diana a spus 11.04.2014

e frumos tare! nota 10

Alexandra a spus 21.03.2014

Se incarca astazi?

ruby a spus 01.03.2014

este foarte dragut si este foarte bun

alexandra a spus 24.02.2014

se incaraca foarte greu

maria a spus 22.02.2014

naspa

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info