ATV-URI EXTREME - JOCURI CU ATV

ATV-URI EXTREME - JOCURI CU ATV

Cele mai populare JOCURI CU ATV

Descrierea jocului Atv-uri Extreme:
Acesta este cel mai nou joc aparut in categoria atvurilor numai aici pe site-ul nostru www.jocuri-friv.ro care iti va testa indemanarea si agilitatea deoarece veti participa la niste curse si trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a castiga. Scopul este sa ajungeti pe primul loc la linia de sosire in fiecare nivel conducand niste atvuri foarte puternice si rapide de curse. Daca nu reusiti va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Daca reusiti veti trece la nivelul urmator unde va asteapta noi provocari: noi trasee tot mai accidentate si adversari tot mai greu de invins. Ca sa adunati puncte va trebui sa colectati cat mai multe bonusuri de pe drum. Daca adunati multe puncte puteti intra printre cei mai buni jucatori ai acestui joc cu atvuri de curse. Aveti grija la drum deoarece este plin de obstacole si daca intrati in ele veti incetinii si nu veti reusi sa mai castigati cursa de atvuri. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru cu atvuri.

Instructiuni: Folosiit sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Atv-uri Extreme acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri curse, jocuri curse cu atv, jocuri cu intreceri, jocuri extreme quad, jocuri cu atv 4x4, jocuri cu atv 3d, jocuri cu atv gratis, jocuri cu atv gratuite, jocuri cu atv mari, jocuri atv noi, jocuri atv motociclete, jocuri cu motociclete atv, jocuri atv 2014, jocuri cu atv pentru copii, jocuri cu atv de curse,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 14905 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Atv-uri Extreme, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

CJ a spus 22.12.2015

IT A STUPI GAME

QWETYUIOP[]ASDFGHJKL a spus 19.04.2014

CE PROST

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info