PUZZLE CU BIBI BLOCKSBERG - JOCURI CU BIBI BLOCKSBERG

PUZZLE CU BIBI BLOCKSBERG - JOCURI CU BIBI BLOCKSBERG

Cele mai populare JOCURI CU BIBI BLOCKSBERG

Descrierea jocului Puzzle cu Bibi Blocksberg:
Puzzle cu Bibi Blocksberg este un joc palpitant de indemanare in care o aveti in prim plan pe micuta vrajitoare din desene animate. Scopul acestui joc este sa rezolvati un puzzle cu eroina noastra cat mai repede. Desi pare simplu nu te grabi sa judeci deoarece jocul este destul de dificil si ai nevoie de multa indemanare, agilitate si mai ales spirit de observatie. Acest joc se joaca numai cu mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa schimbi locul pieselor intre ele pana se formeaza imaginea finala cu Bibi Blocksberg. Aveti grija deoarece jocul este contracronometru si daca nu termini la timp de facut puzzleul vei pierde si va trebui sa incepi de la inceput. Daca scoti un timp bun vei primi mai multe puncte si ai putea ajunge printre cei mai buni jucatori ai acestui joc de indemanare.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Puzzle cu Bibi Blocksberg acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri puzzle, jocuri de facut puzzle, jocuri de indemanare cu bibi blocksberg, jocuri cu pazaluri, jocuri cu bibi blocksberg noi, jocuri cu bibi blocksberg gratis, jocuri cu bibi blocksberg online, jocuri cu bibi blocksberg pentru copii, jocuri cu bibi blocksberg gratuite, jocuri cu bibi blocksberg 2014, jocuri cu bibi blocksberg frumoase, jocuri cu bibi blocksberg cu vrajitoare, jocuri cu bibi blocksberg si tina, jocuri cu bibi blocksberg micuta vrajitoare, jocuri cu bibi blocksberg pe matura,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 13083 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Puzzle cu Bibi Blocksberg, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

LIZI a spus 20.03.2014

TARE!SUPER!! SUPER!!

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info