jocuri-friv.ro

FULGER MCQUEEN 2 - JOCURI CU FULGER MCQUEEN

Publicitate

Nimereste SagetileMasina Extraterestrilor 3DLiv si Maddie DiferenteMaestrul Strop de Memorie Baga Portocala in CosPou Adventures

Publicitate

FULGER MCQUEEN 2 - JOCURI CU FULGER MCQUEEN

JOC ALEATOR
Desene cu Fulger Mcqueen

Descrierea jocului Fulger Mcqueen 2:
Partea a doua a jocului cu Pixar Disney Fulger Mcqueen tocmai a fost adaugata in categoria jocurilor cu masini cars 2, motiv pentru care te invitam cu cel mai mare drag sa incerci si tu acest joc si sa ne spui parerea ta despre acesta. Ceea ce conteaza cel mai mult in noul joc este sa fi atent la diferitele obstacole pe care le ai de-a lungul traseului si sa incerci sa gasesti solutiile necesare pentru castigarea cat mai repede a tuturor curselor pe care le ai, deoarece doar asa vei reusi sa ajungi in topul clasamentelor jucatorilor. Noul joc cu Mcqueen Fulgerul precum si cu prietenul sau Hudson va avea loc in mijlocul desertului in California, unde va trebui sa participi la o cursa deosebit de grea si de periculoasa care te va pune cu mintea la contributie si iti va da puterea de a castiga de fiecare data toate intrecerile din competitie. Mare grija la accidentele care sunt inevitabile, insa pe care le poti feri daca esti destul de bun la aceste intreceri ale lui Fulger Mcqueen si prietenilor sai. Dupa ce incerci acest joc te invitam sa ne povestesti despre el precum si modalitate in care ai reusi sa ajungi la finalul nivelelor de dificultate accelerand aceasta masina din Cars 2 la maxim.

Instructiuni: cu tastele inainte si inapoi de la calculator va trebui sa cresti viteza masinii Mcqueen cat mai tare si sa castigi concursul flash.

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Fulger Mcqueen 2, folosindu-te de un limbaj decent, fara injuraturi! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme in gasirea sau jucarea lui.

Publicitate

Citeste si comentariile prietenilor tai!

costel a spus 16.02.2014

nu se descarca de loc

david a spus 18.11.2013

mie numi place jocul asta frate

iacoban a spus 19.10.2013

e frumos jocul

aurel a spus 19.10.2013

e frumos jocul

fendt a spus 29.07.2013

200 de cai putere

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info