ASALT PE APA - JOCURI CU BARCI

ASALT PE APA - JOCURI CU BARCI

Cele mai populare JOCURI CU BARCI

Descrierea jocului Asalt pe Apa:
Asalt pe Apa este un joc palpitantaparut in categoria barcilor numai aici pe site-ul nostru www.jocuri-friv.ro care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc veti fi cu un soldat care trebuie sa traga de pe o barca si sa distruga toti inamicii din fiecare nivel astfel incat sa adune cat mai multe puncte. Desi pare simplu nu te grabi sa judeci deoarece jocul nu e asa cum pare si trebuie sa aveti multa precizie pentru a va indeplini obiectivul. Va trebui sa distrugeti toti inamicii de pe malul apei. Aveti grija deoarece si ei trag in tine si daca sunteti loviti veti pierde din viata. Daca ti se termina viata va trebui sa incepeti jocul de la inceput. In fiecare nivel va trebui sa rezistati un anumit timp impotriva inamicilor. Daca va idnepliniti obiectiovul veti trece la nivelul urmator unde va asteapta noi provocari alaturi de soldatii nostrii. Veti avea de distrus tot mai multi inamici si gva fi din ce in ce mai greu sa va indepliniti obiectivul inainte ca timpul sa se termine. Dati tot ce aveti mai bun pentru a aduna cat mai multe puncte deoarece ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori.

Instructiuni: Folositi mouse-ul pentru a trage, space pentru a chema atacul aerian si x pentru a schimba armele
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Asalt pe Apa acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu arme, jocuri cu mitraliere, jocuri cu soldati, jocuri cu armata, jocuri cu militari, jocuri river assault, jocuri cu impuscaturi 3d, jocuri cu barci noi, jocuri cu barci gratis, jocuri cu barci online, jocuri cu barci de lupta, jocuri cu barci de armata, jocuri cu barci gratuite, jocuri cu barci 3d, jocuri cu barci 2014,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 53105 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Asalt pe Apa, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

АПРО a spus 25.02.2014

ТГ ЬУКПУ

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info