CURAJ SI TELEVIZORUL GROAZEI - JOCURI CU CURAJ CAINELE FRICOS

Publicitate

CURAJ SI TELEVIZORUL GROAZEI - JOCURI CU CURAJ CAINELE FRICOS

Publicitate

Descrierea jocului Curaj si Televizorul Groazei:
Curaj si Televizorul Groazei este un nou joc infiorator aparut numai aici in categoria jocurilor cu curaj cainele frucos, pe site-ul nostru www.jocuri-friv.ro. In acest joc veti fi cu cainele curaj si va trebui sa rezolvati misterul televizorului groazei. Cainele curaj este singur acasa si aude sunete ciudate. Scopul este sa investigati prin toata casa, sa cautati indicii si sa rezolvati misterul. Va trebui sa folositi sagetile pentru deplasare, mouse-ul pentru a interactiona cu lucrurile din jur pentru a gasi indicii si space pentru a folosi lucrurile gasite. Dati tot ce aveti mai bun pentru a-l ajuta pe eroul nostru sa gaseasca toate obiectele necesare rezolvarii misterului si urmati cu atentie instructiunile. Pe masura ce avansati in nivele superioare veti avea de indepliniti tot mai multe sarcini si va fi din ce in ce mai dificl sa le rezolvati.

Instructiuni: Folositi

Cuvinte cheie: jocuri courage creepy tv, jocuri cu televizoare, jocuri cu monstrii, jocuri cu curaj, jocuri cu curaj cainele fricos, jocuri cu curaj si muriel, jocuri cu muriel, jocuri cu eustache, jocuri cartoon network, jocuri cu courage, jocuri noi cu curaj cainele fricos, jocuri cu curaj 2014, jocuri online cu curaj cainele fricos, jocuri cu courage 2014, jocuri pentru copii cu curaj cainele fricos, jocuri cartoon network noi, jocuri cartoon network gratis, jocuri cartoon network online, jocuri cu monstrii, jocuri horror, jocuri de groaza, jocuri cu extraterestrii,

Jucat de: 38818 ori

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Curaj si Televizorul Groazei, folosindu-te de un limbaj decent! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme jucarea lui.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

vicuta a spus 17.03.2014

ce joc interesat

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info