CURSA LUI SPIDERMAN - JOCURI CU SPIDERMAN

Publicitate

CURSA LUI SPIDERMAN - JOCURI CU SPIDERMAN

Cele mai populare JOCURI CU SPIDERMAN

Publicitate

Descrierea jocului Cursa lui Spiderman:
Cursa lui Spiderman este cel mai nou joc din categoria masinilor care iti va testa indemanarea si agilitatea, aparut numai aici pe site-ul nostru www.jocuri-friv.ro. Jocul il are in prim plan pe eroul nostru din desene animate, Spiderman alaturi de care veti participa la niste curse de masini. Scopul acestui joc este sa ajungeti pe primul loc la linia de sosire pentru a trece mai departe in nivele superioare. Daca nu ajungeti pe locul intai veti pierde si va trebui sa incepeti campionatul de la inceput. Jocul este destul de dificil si trebuie sa aveti mare grija la drum deoarece este plin cu obstacol si la adversari deoarece sunt foarte motivati sa castige si au masini foarte rapide. Pe masura ce avansati in nivele superioare veti da adverari tot mai bine pregatiti si va fi din ce in ce mai greu sa ii depasiti. Dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge cat mai repede la linia de sosire deoarece jocul este cronometrat veti primi mai multe puncte. Daca adunati multe puncte ati putea ajunge printre cei mai buni jucatori ai acestui joc cu Spiderman.

Instructiuni: Folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cursa lui Spiderman acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri curse de masini, jocuri curse 3d, jocuri cu masini 3d, jocuri cu masini de curse, jocuri spiderman racing, jocuri cu spiderman noi, jocuri cu spiderman gratis, jocuri cu spiderman 3d, jocuri cu spiderman 2, jocuri cu spiderman 3, jocuri cu spiderman 4, jocuri cu spiderman de actiune, jocuri cu spiderman de aventura, jocuri cu spiderman gratuite, jocuri cu spiderman in doi, jocuri cu spiderman 2014, jocuri cu omul paianjen, jocuri cu omul paianjen si echipa lui, jocuri cu omul paianjen 2014, jocuri cu omul paianjen gratis, jocuri cu omul paianjen 3d,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 73086 de ori;

Publicitate

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cursa lui Spiderman, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

marian a spus 01.07.2016

a fost la nivel mare

denis a spus 10.04.2014

este cel mai tare joc cu drifturi nu baieti?

ruby a spus 12.03.2014

tare jocu ...superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

domokos andrei a spus 05.03.2014

este cel mai super joc cu drifturi asai prieteni?

andrei a spus 05.03.2014

este un jok fain dar exista jocuri mai faine asai prieteni?

dan a spus 04.03.2014

cruta

fdtghdh a spus 02.03.2014

dghdfh

capmare a spus 01.03.2014

prostilor

capmare a spus 01.03.2014

ce afurisit joc joc prost

andrei a spus 28.02.2014

superrrrrrrrrrrrrr

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info