PAPA LOUIE - JOCURI DE INDEMANARE

PAPA LOUIE - JOCURI DE INDEMANARE

Cele mai populare JOCURI DE INDEMANARE

Descrierea jocului Papa Louie:
Papa Louie este un joc palpitant de aventura care iti va testa agilitatea si indemanarea. In acest joc veti fi cu renumitul bucatar Papa Louie alaturi de care trebuie sa ajungeti cu bine la finalul fiecarui nivel. Desi pare usor nu te grabi sa subestimezi jocul deoarece este destul de dificil si ai nevoie de multa perspicacitate si de spirit de aventura pentru a trece cu bine de toate obstacolele. Pe langa obstacole drumul este plin de mancaruri si alimente care au prins viata si care vor sa te opreasca. Va trebui sa te lupti cu ele folosind tasta space sau sa sari pe ele folosind sageata sus, ca sa le distrugi. Incercati sa colectati de pe drum cu papa Louie cat mai multe monede deoarece veti primi mai multe puncte si ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori.

Instructiuni: Folositi sagetile pentru deplasare
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Papa Louie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri papa louie 2, jocuri cu bucatari, jocuri de aventura cu papa louie, jocuri papa louie, jocuri de aventura noi, jocuri de aventura pentru copii, jocuri de aventura frumoase, jocuri de aventura tari, jocuri de aventura pentru aduli, jocuri de aventura simple, jocuri de aventura usoare, jocuri de aventura 2014, jocuri de aventura 3d,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 7662 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Papa Louie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

madalina a spus 02.03.2014

ce

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info