POU LA DOCTOR - JOCURI CU POU

POU LA DOCTOR - JOCURI CU POU

Cele mai populare JOCURI CU POU

Descrierea jocului Pou la Doctor:
Pou la Doctor este cel mai nou joc aparut in aceasta categorie in care va trebui sa il ajutati pe animalutul nostru preferat sa scape de durere si sa isi vinndece ranile deoarece a suferit un accident. Desi pare simplu nu va grabiti sa judecati deoarece joculetul din categoria jocurilor cu pou este destul de dificil si aveti nevoie de multa indemanare si perspicacitate pentru a va indeplini obiectivul. Acesta este cel mai nou joc cu doctori aparut numai aici pe site-ul nostru jocuri-firv.ro. Acest joc se joaca cu mouse-ul cu care trebui sa vindecati ranile folosind ustensilele din partea de jos a ecranului. CAnd luati o ustensila va vor aparea instructiunile de folosire. Dati tot ce aveti mai bun pentru a-l ajuta pe animalutul nostru preferat, pou sa scape de durere.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Pou la Doctor acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu doctori, jocuri pou at the doctor, jocuri cu pou noi, jocuri cu pou gratis, jocuri cu pou online, jocuri cu pou pentru copii, jocuri cu pou 2014, jocuri cu pou 3d, jocuri cu pou ca pe telefon, jocuri cu pou pe calculator, jocuri cu pou de spalat, jocuri cu pou mancare, jocuri pou online,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 38739 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Pou la Doctor, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

iooodana a spus 13.04.2014

super misto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

larisa a spus 28.03.2014

ASTA ESTE UN COMENTARIU PENTRU TOATE JOCORILE CO POU SA NU SE MAI INCARCE ASA DE GREU

oisrgtls. a spus 26.03.2014

ma nu se incarca

hjry a spus 15.03.2014

Este foarte frumos!

istrate georgiana a spus 14.03.2014

se incarca extrem de incet

paul a spus 10.03.2014

ce tare joc

tudor a spus 08.03.2014

ce prost e tUO

Giulia a spus 04.03.2014

Eh! Asa si asa

BIA a spus 04.03.2014

SA INCARCAT

tuo a spus 04.03.2014

jk

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info