FULGER MCQUEEN DE COLORAT - JOCURI CU FULGER MCQUEEN

Publicitate

FULGER MCQUEEN DE COLORAT - JOCURI CU FULGER MCQUEEN

Desene cu Fulger Mcqueen

Publicitate

Descrierea jocului Fulger Mcqueen de Colorat:
Primul joc cu Fulger Mcqueen in care va trebui sa il colorezi, il intruchipeaza in exclusivitate pe acesta fara nici o alta masina Disney Cars Pixar care se afla la sfarsitul unei curse deosebit de puternica pe care dormai a castigat-o. Motivul pentru care paparatii i-au factu o poza este faptul ca acum Mcqueen este vedeta deoarece a reusit sa castige toate nivelele de dificultate precum si toate misiunile pe care le are in fata sa, iar acum toti sunt invidiosi pe ea. Colorarea masinii Disney Pixar va trebui sa fie cat mai corecta, astfel incat sa semene pe masina Fulger Mcqueen care este exact la fel ca in benzile desenate pe care le-am vazut cu totii pe Disney Channe, iar tu va trebui sa te folosesti de cele mai bune culori pentru a reusi sa colorezi cat mai bine toate aceste imagini si poze cu Pixar care exte cu zambetul pe buze si da flash din ochi. Dupa ce ai reusit sa colorezi aceasta poza, aceasta plansa de colorat te rugam sa ne spui cum ti s-a parut jocul si totodata sa ne dai un like in cazul in care consideri ca meritam.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa colorezi cat mai bine toate aceste imagini ale noului joc cu Fulger Mcqueen de colorat.

Cuvinte cheie: jocuri cu fulger mcqueen de colorat, jocuri cu fulger mcqueen de desenat, jocuri doar cu fulger mcqueen, jocuri cu fulger mcqueen pixar, jocuri cars 2, jocuri pixar cars 2, jocuri de colorat 2013, jocuri 2013, jocuri fulger macuin, jocuri cu fulger macuin, jocuri cu mcqueen fulger, jocuri cu fulger mc queen, jocuri cars fulger, jocuri cu fulger mcqueen 3d, jocuri cu fulger mcqueen si bucsa, jocuri cu fulger mcqueen in california, jocuri cu fulger mcqueen 2013, jocuri cu fulger mcqueen si mack, fulger mcqueen, jocuri de colorat, jocuri pixar cars, fulger macuin, mcqueen, curse, masini, cars, cars 2, jocuri cu fulger mcqueen, sebi,

Jucat de: 89258 ori

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Fulger Mcqueen de Colorat, folosindu-te de un limbaj decent! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme jucarea lui.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

anonim a spus 02.05.2014

Interesant sait sunt jocuri frumoase altele nus interesante.

petrescu monica a spus 31.12.2013

numi place

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info