ORASUL LEGO - JOCURI LEGO

Publicitate

ORASUL LEGO - JOCURI LEGO

Cele mai populare JOCURI LEGO

Publicitate

Descrierea jocului Orasul Lego:
Orasul Lego este un joc interesant care iti va testa indemanarea si iti va permite sa-ti dau frau liber imaginatiei. SCopul jocului este sa construiesti un oras de vis pentru personajele voatre preferate lego. Nu va faceti grija da ca nu stiti unde sa construiti sau cum sa construiti, deoarece veti avea in permanenta un asistent langa voi care va va da toate instructunile. Odata ce ati ajuns la locul unei constructii va puteti apuca de treaba. In partea stanga a ecranului veti avea schita cu cladirea care trebuie sa iasa. Trebuie doar sa urmati schita si sa mutati piesele lego la locul potrivit. Fiecare constructie este cronometrata, deci trebuie s aterminati cat puteti de repede. CU cat terminati mai repede de construit, cu atat veti primi mai multe puncte. Concetrati-va la joc pentru a construii cel mai frumos oras si a aduna cel mai bun scor.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Orasul Lego acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri lego city, jocuri lego city 3d, jocuri lego city noi, jocuri lego city 2013, jocuri lego city de construit, lego games, jocuri lego chima, jocuri lego dino, jocuri lego hero factory, jocuri lego hero factory 2, jocuri lego hero factory evadarea, jocuri lego hero factory breakout, jocuri lego hero factory 3d, jocuri lego siti, jocuri lego siti gratis, jocuri lego de fete, jocuri lego de baieti, jocuri lego friends, jocuri lego in 2, jocuri lego in romana, jocuri lego eroi, jocuri lego wrestling, jocuri lego vechi, jocuri lego marvel, jocuri lego 2013, jocuri de indemanare cu lego, jocuri cu orasul lego, jocuri cu constructii lego, games, jocuri lego, jocuri cu constructii, dino, fete, in 2, jocuri de indemanare, lego, marvel, chima, lego chima, hero factory,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 83932 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Orasul Lego, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

simon monica a spus 19.01.2014

Nu e tare nici nu stiu pe ce sa apas cand termin inca nu am trecut nici de nivelul unu nu e tare deloc sa nu va pacaleasca coperta e o prostie!NASPAAAAAA

ssas a spus 16.12.2013

da wwewe

alex banana a spus 13.11.2013

prostie mare prostie in imagine arata altfel

DFG a spus 25.10.2013

GFDFSSFGF

Caldararu Florin a spus 07.06.2013

superb nu am cuvinte parca sunt primar in acest oras visezi prea mult

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info