DORA FACE CURAT PE PLAJA - JOCURI CU DORA SI DIEGO

DORA FACE CURAT PE PLAJA - JOCURI CU DORA SI DIEGO

Cele mai populare JOCURI CU DORA SI DIEGO

Descrierea jocului Dora face curat pe Plaja:
Noul joc cu Dora te va pune sa o ajuti pe aceasta la treburile Dorai in toate ipostazele, de la a lua matura si a matura, la a arunca gunoiul depozitat pe plaja, la a aduna peturile de sucuri, hartiile, mucurile de tigari precum si toate deseurile existente astfel incat plaja sa fie cat mai curata pentru turistii si tetatenii ce vor sa ajunga la mare, sa se bronzeze, sa faca baie in valurile marii. Fii cat mai atent la toate gunoaiele si incearca sa faci curat cat mai repede pentru a beneficia de punctele bonus puse la dispozitie in noul joc cu Dora.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa faci curat.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Dora face curat pe Plaja acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu dora, jocuri cu dora noi, jocuri cu dora la plaja, jocuri cu dora de facut curat, jocuri cu dora 2014, jocuri cu dora la mare, jocuri cu dora vara, jocuri cu dora frumoase, jocuri cu dora de fete, jocuri de facut curat, jocuri la mare, jocuri de vara, jocuri pe plaja, jocuri ingrijeste plaja, jocuri frumoase, jocuri pentru copii, jocuri pentru fete, jocuri de fete mici, jocuri pentru fete mici, jocuri cu gunoaie, jocuri cu fete harnice, jocuri cu ecologie, jocuri ecologice,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 14339 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Dora face curat pe Plaja, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

iulia a spus 10.06.2014

îmi place

fedorovici andreea a spus 21.05.2014

foarte frumos super

iulia a spus 01.04.2014

imi place

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info