DORA IN AVENTURA CU PONEIUL - JOCURI CU DORA SI DIEGO

DORA IN AVENTURA CU PONEIUL - JOCURI CU DORA SI DIEGO

Cele mai populare JOCURI CU DORA SI DIEGO

Descrierea jocului Dora in Aventura cu Poneiul :
Inainte ca jocul sa inceapa va trebui sa o urmati pe Dora pana la hambar de unde sa va alegeti un ponei. Dupa ce ati ales un ponei va trebui sa ii dati de mancare, sa ii dati apa si sa il curatati cu peria deoarece este plin de praf. Dupa ce ine maimutica si ii puneti saua va punteti apuca de calarit. Scopul joculetului din categoria jocurilor cu Dora si Diego este sa ajungeti cu bine la finalul nivelului si sa adunati cat mai multe puncte. Ca sa adunati puncte trebuie sa colectati cat mai multe bonusuri de pe drum. Bonusurile fiind reprezentate de mere, potcoave si asa mai departe. Cu ajutorul sagetilor va trebui sa va deplasati prin teren iar cu space sa sariti peste obstacole.

Instructiuni: mouse
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Dora in Aventura cu Poneiul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu ponei mici, jocuri de calarit, jocuri cu cai, jocuri cu ponei, jocuri doras pony adventure, jocuri cu dora noi, jocuri cu dora gratis, jocuri cu dora online, jocuri cu dora de aventura, jocuri cu dora de actiune, jocuri cu dora de indemanare, jocuri cu diego noi, jocuri cu diego gratis, jocuri cu diego online, jocuri cu diego de aventura, jocuri cu diego de indemanare, jocuri cu dora si diego, jocuri cu dora si diego pentru copii, jocuri frumoase cu dora si diego,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 147826 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Dora in Aventura cu Poneiul , folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Lupoaica Alba a spus 13.01.2017

Aoleu,ce mai furt.... Serios acum,voi nu stiti sa faceti decat jocuri de copii de 1 an

sadsasd a spus 24.06.2014

ce slab joc

roxana(8ani) a spus 22.06.2014

este de copii ici la 5 ani!!!!!

baicea denisa marine a spus 07.04.2014

e cul

marinela denisa a spus 06.04.2014

e super tare

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info