Mahjong de Pasti

📅01.04.2020, jucat de: 5548 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mahjong de Pasti?

Mahjong de Pasti este cel mai nou joc aparut in categoria mahjongului, numai aici pe cel mai bun site de jocuri din tara, www.ajocuri.ro. In acest joc iti trebuie numai mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa dati click pe doua piese identice consecutiv astfel incat sa le faceti sa dispara.

Scopul joculetului nostru aparut spectial cu ocazia pastelui, este sa distrugeti toate piesele din fiecare nivel inainte ca timpul sa se termine, deoarece jocul este contracronometru. In fiecare nivel veti avea la dispozitie zece minute pentru a distruge piesele si daca nu reusiti veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la incept. Daca scoateti un timp bun veti primi mai multe puncte care va vor aduce cu un pas mai aproape de topul celor mai buni jucatori. 

Pentru a reusi sa conectezi doua table de mahjong la fel va trebui sa cauti in joc in partea extremitatilor doua piese la fel, identice si sa apesi consecutiv pe fiecare dintre cele doua, astfel incat sa le unesti si in felul acesta sa reusesti sa le spargi.

Mahjong de Pasti

Cum se joaca Mahjong de Pasti?

Folositi mouse-ul