OUALE DE PASTI - JOCURI DE PASTE

OUALE DE PASTI - JOCURI DE PASTE

Cele mai populare JOCURI DE PASTE

Descrierea jocului Ouale de Pasti:
Ouale de Pasti este un joc de indemanare foarte palpitant aparut cu ocazia Pastelui, numai aici pe site-ul nostru www.jocuri-friv.ro. In acest joc va trebui sa dati click pe grupurile de oua de pasti de aceeasi culoare. Ouale vor fi colorate in diferite culori. Cu cat sunt mai multe oua de aceeasi culoare intr-un loc cu atat veti primi mai multe puncte. Daca va descurcati bine, va indepliniti obiectivul si aveti un punctaj mare, ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. Acordati-ne un like daca v-ati simtit bine jucandu-va acest joc si dati tot ce aveti mai bun pentru a intra in topul jucatorilor. In acest joc va trebui sa folositi numai mouse-ul pentru a va indeplini obiectivul si anume pentru a distruge toate ouale de pasti din fiecare nivel al jocului de indemanare. Daca nu distrugeti toate ouale veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ouale de Pasti acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de pasti, jocuri de paste, jocuri de pasti 2014, jocuri de paste 2014, jocuri easter eggs, jocuri cu oua, jocuri potriveste ouale, jocuri de indemanare noi, jocuri de indemanare gratis, jocuri de indemanare online, jocuri de indemanare pentru copii, jocuri de indemanarede pasti, jocuri de indemanare 2014, jocuri de indemanare frumoase,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2903 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ouale de Pasti, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Ouale de Pasti!

Made by www.firstpixel.info