DORA SALVEAZA CATELUL - JOCURI CU DORA SI DIEGO

DORA SALVEAZA CATELUL - JOCURI CU DORA SI DIEGO

Cele mai populare JOCURI CU DORA SI DIEGO

Descrierea jocului Dora Salveaza Catelul:
Dora Salveaza Catelul este unul din cele mai noi jocuri din categoria jocurilor cu Dora si Diego care iti va testa logica si indemanarea. In acest joc Dora trebuie sa salveze catelul prin pe o stanca. Ca sa ajunga la el trebuie sa ii desenati un traseu pe care sa ajunga cu bine la catel. Aveti grija deoarece trebuie sa ocoliti toate obstacolele. Daca nu ajungeti la catel dupa ce apasati pe butonul go, veti pierde o viata si veti incepe nivelul de la inceput. Daca vi se termina toate cele 3 vieti va trebui sa incepeti tot jocul de la inceput. Pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de obstacole care iti vor da mari batai de cap. Acest joc se joaca numai cu mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa trasati traseul Dorei. Incercati sa il trasati astfel incat sa treaca si pe langa oasele din fiecare nivel deoarece daca le adunati veti primi puncte bonus. Daca adunati multe puncte ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori ai acestui joc.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Dora Salveaza Catelul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu animale, jocuri cu salvari, jocuri cu caini, jocuri dora save the dog, jocuri cu dora noi, jocuri cu dora gratis, jocuri cu dora online, jocuri cu dora de aventura, jocuri cu dora de actiune, jocuri cu dora de indemanare, jocuri cu diego noi, jocuri cu diego gratis, jocuri cu diego online, jocuri cu diego de aventura, jocuri cu diego de indemanare, jocuri cu dora si diego, jocuri cu dora si diego pentru copii, jocuri frumoase cu dora si diego,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 43586 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Dora Salveaza Catelul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Bianca a spus 17.03.2017

E foarte tareeeeee

DANI a spus 08.05.2014

IMI PLACE CHIAR DACA SUNT BAIAT E DRAGUTA FATA

Alecsandra a spus 20.04.2014

este cel mai frumos joc din lume

muresan alex a spus 05.04.2014

ce frumos este jocul;

andrea a spus 05.04.2014

bun jocul

sarah a spus 30.03.2014

e bun si chiar mi-a placut

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info