WINNIE THE POOH DE COLORAT 2 - JOCURI CU WINNIE THE POOH

WINNIE THE POOH DE COLORAT 2 - JOCURI CU WINNIE THE POOH

Cele mai populare JOCURI CU WINNIE THE POOH

Descrierea jocului Winnie the Pooh de Colorat 2:
Winnie the Pooh de Colorat 2 este un joc palpitant de creativitate aparut pe site-ul nostru www.jocuri-friv.ro numai aici in categoria ursuletului Winnie the Pooh. Acest joc necesita indemanare si imaginatie deoarece trebuie sa colorati cat mai frumos o imagine astfe incat sa prinda viata. Desi pare simplu nu te grabi sa judeci deoarece jocul e destul de greu si trebuie sa fiti foarte atenti si concentrati la ceea ce faceti. Cu mouse-ul va trebui sa folositi pensula pentru a colora cat mai frumos imaginea. Imaginea il are in centru pe Winnie the Pooh care scrie ceva pe un pergament. In dreapta il avem pe tigru care se uita la Winnie cu mare interes si se gandeste la ceva iar in partea de jos este micutul prieten a lui Winnie care se ia dupa el si scrie si el ceva pe un pergament. Dupa ce terminati de colorat aceasta imagine va trebui sa apasati pe butonul next si va va aparea o sectiune in care trebuie sa va scrieti numele. Daca ati colorat suficient de frumos, ati putea ajunge printre cei mai buni jucatori ai acestui joc cu Winnie the Pooh.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Winnie the Pooh de Colorat 2 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de colorat, jocuri cu culori, jocuri de pictat, jocuri winnie the pooh online coloring, jocuri cu winnie the pooh noi, jocuri cu winnie the pooh gratis, jocuri cu winnie the pooh si prietenii, jocuri cu winnie the pooh de imbracat, jocuri cu ursuletul winnie the pooh, jocuri cu winnie ursuletul de plus, jocuri cu winnie ursuletul si prietenii sai, jocuri cu winnie de plus, jocuri cu winnie de plus gratis, jocuri cu winnie de plus puzzle, jocuri cu winnie de plus de colorat, jocuri cu ursuletul de plus, jocuri cu ursi, jocuri cu ursi noi, jocuri cu ursi de plus, jocuri cu animale,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 18399 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Winnie the Pooh de Colorat 2, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Tudor Chirilov a spus 30.03.2014

Jocul este foarte frumos si super !!! :P :):D 8)

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info