BEN 10 AVENTURA IN PESTERA - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

BEN 10 AVENTURA IN PESTERA - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Cele mai populare JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Descrierea jocului Ben 10 Aventura in Pestera:
Ben 10 Aventura in Pestera este unul din cele mai noi jocuri de indemanare aparute in aceasta categorie numai aici pe site-ul nostru www.jocuri-friv.ro. In acest joc trebuie sa il ajutati pe eroul nostru din desene animate sa ajunga cu bine la finalul fiecarui nivel transadu-i cu mouse-ul o linie pe care sa alerge. Daca linia nu e tasata cum trebuie si ben 10 cade veti pierde o viata si veti incepe nivelul de la inceput. Daca nu sunteti atenti si va pierdeti toate cele 10 vieti va trebui sa incepeti tot jocul de la inceput. Pe masura ce avansati in nivele superioare va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obiectivul. Jocul este contracronometru deci incercati sa ajungeti cat mai repede la linia de sosire deoarece veti primi mai multe puncte. ca sa primiti chiar si mai multe puncte incercati sa trasati linia astel incat sa colectati cat mai multe bonusuri de pe drum. Daca adunati multe puncte puteti ajunge in topul celor mai buni jucatori.

Instructiuni: Folositimouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ben 10 Aventura in Pestera acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu pesteri, jocuri cu obstacole, jocuri cu extraterestri, jocuri ben 10 caver run, jocuri ben 10 omniverse in romana, jocuri ben 10 omniverse noi, jocuri ben 10 omniverse rise of heroes, jocuri ben 10 omniverse gratis, jocuri ben 10 omniverse the return of psyphon, jocuri ben 10 omniverse 3d, jocuri ben 10 omniverse x, jocuri ben 10 omniverse 2013, ben 10 omniverse games, jocuri cu ben 10 omniverse in 2, jocuri cu ben 10 omniverse cu toti extraterestri, jocuri cu ben 10 3d, jocuri cu ben 10 2014,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 95495 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ben 10 Aventura in Pestera, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

vlad a spus 16.12.2014

ce tare e jocul

danut a spus 13.04.2014

vreau sa inceapa jocullll

alex a spus 05.04.2014

e praf

ANDREI a spus 04.04.2014

ESTE CEL MAI PROST JOC

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info