PUZZLE CU GARFIELD - JOCURI CU GARFIELD

PUZZLE CU GARFIELD - JOCURI CU GARFIELD

Cele mai populare JOCURI CU GARFIELD

Descrierea jocului Puzzle cu Garfield:
Puzzle cu Garfield este un joc de indemanare cu motanul nostru preferat, care iti testeaza capacitatea de concentrare dar mai ales rabdarea si spiritul de observatie. Scopul jocului este sa aranjezi toate partile unei imagini, pentru a obtine imaginea finala cu Garfield. Desi pare o treaba usoara, nu va grabiti sa judecati deoaece vei vedea ca nu este asa de usor cum pare si trebuie sa fi foarte atent. Daca crezi ca nu poti face puzzle-ul, poti apasa butonul i give up pentru a renunta. Daca apesi acel buton puzzle-ul se va face automat si poti icnerca si tu din nou. In functie de cat de repede termini vei primi un anumit punctaj. Da tot ce ai mai bun si exerseaza pentru a ajunge sa faci repede puzzle-ul. Cu cat il faci mai repede cu atat strangi mai multe puncte. Pentru inceput va sugerez sa alegeti varianta mai usoara a puzzle-ului iar dupa ce exersati de cateva ori sa treceti la variantele mai dificile, care au piese mai multe si mai mici. Ca sa nu fie atat de greu puteti sa va puneti o umbra a imaginii in spate.

Instructiuni: Flositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Puzzle cu Garfield acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu garfield si odi, jocuri cu garfild, jocuri cu garfield 2, jocuri cu garfield noi, jocuri cu garfield gratis, jocuri cu garfield 10, jocuri cu garfield in romana, jocuri cu garfield 3, jocuri cu garfield 5, jocuri cu garfield 2013, jocuri garfield show, jocuri garfield 3d, jocuri cu pisici, jocuri cu pisicute, jocuri cu animale, jocuri puzzle, jocuri puzzle cu garfield, jocuri de indemanare cu garfield, jocuri de facut puzzle, jocuri de facut puzzle cu garfield, jocuri cu garfield, jocuri de indemanare, puzzle, garfield, garfild, pisici,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 71335 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Puzzle cu Garfield, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

maria a spus 19.03.2014

imiplace de carfild si voi da si o nota notaeste 100000000

bianca a spus 22.02.2014

urat joc si nu e frumos cum spui tu uratanie

alexandra a spus 01.01.2014

foarte frumos jocul!

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info