CASCADORII CU MONSTER TRUCK - JOCURI CU MASINI

CASCADORII CU MONSTER TRUCK - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Cascadorii cu Monster Truck:
Camioanele, tirurile Monster Truck sunt unele dintre cele mai puternice si mai viabile tiruri, motiv pentru care te invitam sa le conduci cat mai repede, sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa sari peste obstacolele pe care le ai in fata, sa ajungi cat mai repede la finalul nivelelor de dificultate si de ce nu sa ne demonstrezi ca esti in stare sa te dai peste cap alaturi de Monster Truck-ul pe care il conduci. Mare atentie la accidentele pe care le ai, incearca sa nu te mai accidentezi si din acest motiv sa ajungi cat mai repede la finalul misiunilor pe care le ai. Poti sa zbori alaturi de super Monster Truck foarte puternici cu roti mari.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci cat mai bine masina uriasa, gigantica.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cascadorii cu Monster Truck acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu masini, jocuri cu masini 3d, jocuri cu masini 2014, jocuri cu masini mari, jocuri cu masini mici, jocuri cu masini puternice, jocuri cu masini uriase, jocuri cu masini gigantice, jocuri cu masini gigante, jocuri cu masini de cascadorii, jocuri cu masini monster truck, jocuri cu masini de sarit, jocuri cu masini si camioane, jocuri cu masini si tiruri, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri 2014, jocuri cu tiruri 2015, jocuri cu camioane, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu monster truck, jocuri cu monster truck 3d, jocuri cu monster truck 2014, jocuri cu monster truck cascadorii, jocuri cu monster truck uriase, jocuri cu monster truck mari, jocuri 3d, jocuri miniclip,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 27122 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cascadorii cu Monster Truck, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Andrei a spus 04.05.2014

Ce tare!

florin a spus 16.04.2014

se incarca greu

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info