MARIO CU ATV-UL 3D - JOCURI CU MARIO

MARIO CU ATV-UL 3D - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario cu Atv-ul 3D:
Noul joc cu Atvuri este in format 3D, iar Marionistul se pare ca este acum un super atvist convins incercand sa treaca cu bine de pericolele care il pasc la tot pasul, reusind sa castige din ce in ce mai multe puncte bonus si in acest fel demonstrandu-ne ca este capabil sa treaca cu bine de toate misiunile acestora. Fii atent la obiectele care au menirea sa te incetineasca din super cursa pe care o ai, incearca sa gasesti solutii viabile astfel incat sa iesi cu bine din cadrul acestora sau daca nu, sa te feresti de petele de ulei. Totodata pe parcursul acestor trasee vei observa ca ai petece care te vor ajuta sa prinzi o viteza mai mare si in acest sens sa ii depasesti pe concurentii ce tin mortis sa te ajunga.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci aceste atv-uri de mare putere. in super jocul 3D.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario cu Atv-ul 3D acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu atv, jocuri cu atv 3d, jocuri cu atv de curse, jocuri cu atv de intrecere, jocuri cu atv puternice, jocuri cu atv de munte, jocuri cu atv 4x4, jocuri cu atv si motociclete, jocuri cu atv 2014, jocuri cu mario, jocuri cu mario 2014, jocuri cu mario 3d, jocuri cu mario de condus, jocuri cu mario 16, jocuri cu mario clasic, jocuri cu mario bros, jocuri cu mario si luigi, jocuri cu mario si printesa peach, jocuri cu luigi, jocuri cu printesa peach, jocuri 3d, jocuri cu curse, jocuri de baiti, jocuri pentru baieti, jocuri cu atv de munte, jocuri cu masini,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 25130 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario cu Atv-ul 3D, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Miahi a spus 16.07.2017

Naspa jocul cit se incarca

andrey yonut a spus 01.05.2015

este foarte misto jocul asta

tb_din corasonyauu a spus 21.04.2014

cel mai prost joc de pe lum1"'

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info