GARFIELD SI ODIE - JOCURI CU GARFIELD

Publicitate

GARFIELD SI ODIE - JOCURI CU GARFIELD

Cele mai populare JOCURI CU GARFIELD

Publicitate

Descrierea jocului Garfield si Odie:
Garfield si Odie este un joc amuzant cu animalele noastre preferate, care va va testa agilitatea si indemanarea. Odie vrea sa se joace cu mingea dar este foarte neatent si ar putea sparge geamul din casa. Garfield trebuie sa-l faca pe Odie sa sara pentru a prinde mingile care ricoseaza din usa. Aceasta va fi misiunea ta: trebuie sa-l faci pe Odie sa sara, astfel incat sa prinda mingile in gura. Vor fi aruncate 8 mingi, iar in functie de cate mingi rpinzi tio se va acorda un anumit numar de puncte. Trebuie sa fi atent si sa te uiti cat de sus vine mingea ca sa stii cat de tare sa sari. Folosind mouse-ul trebuie sa selectezi puterea cu care sa sara Odie. Daca acesta sare prea sus sau prea jos si nu prinde mingea, vei pierde puncte. DAca te descurci bine si aduni multe puncte ai putea ajunge in topul jucatorilor.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Garfield si Odie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu garfield si odi, jocuri cu garfild, jocuri cu garfield 2, jocuri cu garfield noi, jocuri cu garfield gratis, jocuri cu garfield 10, jocuri cu garfield in romana, jocuri cu garfield 3, jocuri cu garfield 5, jocuri cu garfield 2013, jocuri garfield show, jocuri garfield 3d, jocuri cu pisici, jocuri cu pisicute, jocuri cu animale, jocuri de indemanare cu garfield, jocuri cu garfield si odie, jocuri cu odie, jocuri sportive cu garfield si odie, jocuri cu garfield, jocuri de indemanare, jocuri sportive cu garfield, jocuri sportive, garfield, garfild, pisici, sport, jocuri sport,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 97096 de ori;

Publicitate

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Garfield si Odie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

mara a spus 15.01.2014

e plictisitor sa tot arunci.in rest e super.

uyyyy a spus 01.12.2013

naaspa

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info