PARCHEAZA CAMIONUL 3D - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Parcheaza Camionul 3D:
Parcheaza Camionul 3D este cel mai nou joc aparut in categoria camioanelor numai aici pe cel mai bun site de jocuri, www.jocuri-friv.ro. In acest joc veti avea nevoie de multa indemanare si agilitate pentru a va indeplini obiectivul si anume pentru a parca camionul la locul marcat. Desi suna simplu nu te grabi sa judeci deoarece jocul e destul de dificl si pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de obstacole care iti vor da mari batai de cap. Cu ajutorul sagetilor trebuie sa conduceti camioanele din fiecare nivel spre locul de parcare marcat cu galben. Ai grija sa nu intri in obstacole deoarece vei pierde si va trebui sa incepi jocul de la inceput. Aveti grija si la timp deoarece jocul este contracronometru si daca nu ajungi inainte ca timpul sa se scurga la locul de parcare vei pierde si va trebui sa incepi jocul de la inceput. Pe masura ce treceti in nivele superioare va fi din ce in ce mai dificil sa ajungeti la locul de parcare inainte ca timpul sa se termine. Dati tot ce aveti mai bun pentru a va duce la bun sfarsit toate nivelele cat mai repede deoarece veti primi mai multe puncte si ati putea ajunge in topul jucatorilor. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru, Parcheaza Camionul 3D.

Instructiuni: Folositi sagetile pentru deplasare
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Parcheaza Camionul 3D acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri park it 3d dump truck, jocuri cu camioane de gunoi, jocuri de parcat camioane, jocuri cu parcari, jocuri de parcat, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane man, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane gratis, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri cu marfa, jocuri cu tiruri 2014, jocuri cu camioane 2014, jocuri cu tiruri noi, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane gratis, jocuri cu camioane online, jocuri cu camioane pentru copii, jocuri cu camioane 3d,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 27135 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Parcheaza Camionul 3D, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Parcheaza Camionul 3D!

Made by www.firstpixel.info