CURSA BEN 10 OMNIVERSE - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

CURSA BEN 10 OMNIVERSE - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Cele mai populare JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Descrierea jocului Cursa Ben 10 Omniverse:
Cursa Ben 10 Omniverse este un joc sportiv foarte palpitant care va va testa agilitatea si indemanarea. Jocul ii are in prim plan pe extraterestrii din Ben 10 omniverse cu care vei participa la o cursa cu alergari. Scopul jocului este sa castigi toate cursele si sa aduni cat mai multe puncte. Desi pare o treaba usaora, nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil, iar pe masura ce avansati in nivele superioare va asteapta obstacole care va vor da batai de cap. Pentru inceput trebui sa va alegeti caracterul, dintreextraterestrii din ben 10 omniverse, fiecare avand avantaje si dezavantaje. Odata inceputa cursa trebuie sa apesi cat mai repede pe sagetile stanga/dreaapta pentru a prinde viteza si ati intrece adversarii. Drumul este plin de obsatcole, iar daca intrati in ele va vor incetini si riscati sa pierdeti cursa. DAca nu iesiti pe locul unu, veti pierde si va trebui sa incepeti de la inceput. Pe masura ce avansati in nivele superiaore va asteapta noi provocari.

Instructiuni: Folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cursa Ben 10 Omniverse acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri ben 10 omniverse in romana, jocuri ben 10 omniverse noi, jocuri ben 10 omniverse rise of heroes, jocuri ben 10 omniverse gratis, jocuri ben 10 omniverse the return of psyphon, jocuri ben 10 omniverse 3d, jocuri ben 10 omniverse x, jocuri ben 10 omniverse 2013, ben 10 omniverse games, jocuri cu ben 10 omniverse in 2, jocuri cu ben 10 omniverse cu toti extraterestri, jocuri cu ben 10 3d, jocuri cu ben 10 2013, jocuri cu alergat, jocuri curse ben ten omniverse, jocuri de alergat cu ben 10 omniverse, jocuri cu concursuri de alergari, jocuri de alergat cu ben 10, jocuri sportive cu ben 10 omniverse, ben 10, jocuri sportive, jocuri cu ben 10 omnivers, curse, ben ten, games, in 2, jocuri cu ben 10, ben ten omniverse, jocuri ben 10 omnivers, ben 10 omnivers, omnivers, jocuri cu ben 10 omniverse, jocuri ben 10, ben 10 omniverse, ben ten omnivers, jocuri ben 10 omniverse, jocuri curse, jocuri sportive cu ben 10, sport, jocuri sport, omniverse,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 112952 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cursa Ben 10 Omniverse, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

alina a spus 28.01.2014

Nu prea ..imi place .

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info