jocuri-friv.ro

CREAZA UN NOU EXTRATERESTRU OMNIVERSE - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Publicitate

PouBaga Portocala in CosMasina Extraterestrilor 3DMaestrul Strop de Memorie Liv si Maddie DiferentePou Adventures

Publicitate

CREAZA UN NOU EXTRATERESTRU OMNIVERSE - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

JOC ALEATOR
Desene cu Ben 10 Omniverse

Descrierea jocului Creaza un Nou Extraterestru Omniverse:
Creaza un Nou Extraterestru Omniverse este un joc interesant cu Ben 10 in care iti poti da frau liber imaginatiei. Scopul jocului este sa creezi noi extraterestrii omniverse cat mai puternici si mai fiorosi. Trebuie sa fi atent si sa potrivesti bine partile corpului pentru a crea extraterestrii cati mai buni. In partea stanga vei avea 6 extraterestrii omniverse. Acestia vor fi despicati in 3 bucati fiecare: cap, trunchi si membre. Folosindu-te de acele parti ale corpului poti face diferite combinatii pentru a crea noi extraterestrii. In partea din dreapta, jos ai un semnul intrebarii, pe care daca il apasati va va arata diferite combinatii de extraterestrii. Nu trebuie sa copiati exact exemplele, va puteti da frau liber imaginatiei si sa creati extraterestrii dupa bunul vostru plac. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de creatie cu ben 10.

Instructiuni: Folositi mouse-ul

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Creaza un Nou Extraterestru Omniverse, folosindu-te de un limbaj decent, fara injuraturi! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme in gasirea sau jucarea lui.

Publicitate

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Made by www.firstpixel.info