CREAZA UN NOU EXTRATERESTRU OMNIVERSE - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Publicitate

CREAZA UN NOU EXTRATERESTRU OMNIVERSE - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Desene cu Ben 10 Omniverse

Publicitate

Descrierea jocului Creaza un Nou Extraterestru Omniverse:
Creaza un Nou Extraterestru Omniverse este un joc interesant cu Ben 10 in care iti poti da frau liber imaginatiei. Scopul jocului este sa creezi noi extraterestrii omniverse cat mai puternici si mai fiorosi. Trebuie sa fi atent si sa potrivesti bine partile corpului pentru a crea extraterestrii cati mai buni. In partea stanga vei avea 6 extraterestrii omniverse. Acestia vor fi despicati in 3 bucati fiecare: cap, trunchi si membre. Folosindu-te de acele parti ale corpului poti face diferite combinatii pentru a crea noi extraterestrii. In partea din dreapta, jos ai un semnul intrebarii, pe care daca il apasati va va arata diferite combinatii de extraterestrii. Nu trebuie sa copiati exact exemplele, va puteti da frau liber imaginatiei si sa creati extraterestrii dupa bunul vostru plac. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de creatie cu ben 10.

Instructiuni: Folositi mouse-ul

Cuvinte cheie: jocuri ben 10 omniverse in romana, jocuri ben 10 omniverse noi, jocuri ben 10 omniverse rise of heroes, jocuri ben 10 omniverse gratis, jocuri ben 10 omniverse the return of psyphon, jocuri ben 10 omniverse 3d, jocuri ben 10 omniverse x, jocuri ben 10 omniverse 2013, ben 10 omniverse games, jocuri cu ben 10 omniverse in 2, jocuri cu ben 10 omniverse cu toti extraterestri, jocuri cu ben 10 3d, jocuri cu ben 10 2013, jocuri de creativitate cu ben 10, jocuri de imaginatie, jocuri cu ben ten omniverse de creatie, jocuri creaza un nou extraterestru omniverse, jocuri de creat extraterestrii, ben 10, jocuri cu ben 10 omnivers, ben ten, games, in 2, jocuri cu ben 10, jocuri de creat, ben ten omniverse, jocuri ben 10 omnivers, ben 10 omnivers, omnivers, jocuri cu ben 10 omniverse, jocuri cu ben ten omnivers, jocuri ben 10, ben 10 omniverse, ben ten omnivers, jocuri ben 10 omniverse, jocuri cu ben ten, jocuri de creativitate, omniverse,

Jucat de: 72824 ori

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Creaza un Nou Extraterestru Omniverse, folosindu-te de un limbaj decent! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme jucarea lui.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Creaza un Nou Extraterestru Omniverse!

Made by www.firstpixel.info