SIMULATOR BOEING 737 - JOCURI CU AVIOANE

SIMULATOR BOEING 737 - JOCURI CU AVIOANE

Cele mai populare JOCURI CU AVIOANE

Descrierea jocului Simulator Boeing 737:
Avioanele simulatoare la fel ca Boeing 737 - 747 sunt avioane de imbarcat care pot fi incarcate atat cu mafra de transportat cat si cu pasageri, cu oameni care vor sa zboare in aer, sa calatoreasca. Fii atent la toate pericolele pe care le impune un astfel de zbor deosebit de interesant si de complicat, de complex deoarece sunt foarte multi cei care nu reusesc sa treaca cu bine de toate misiunile astfel incat sa invete sa decoleze, sa zboare si de ce nu sa invete sa decoleze, sa tine controlul unui astfel de bombardier de mare tonas si in cele din urma dupa ce a ajuns la destinatia dorita sa terizeze, sa scoata rotile de aterizare si sa ajunga cu bine alaturi de oamenii, pasagetii pe care ii are la finalul zborului.

Instructiuni: cu sagetile sau cu mouse-ul vei putea pilota un astfel de avion de mari dimensiuni.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Simulator Boeing 737 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu avioane, jocuri cu avioane 3d, jocuri cu avioane de zbor, jocuri cu avioane de pasageri, jocuri cu avioane cu oameni, jocuri cu avioane cu marfa, jocuri cu avioane cu pasageri, jocuri cu avioane boeing, jocuri cu avioane militare, jocuri cu avioane de razboi, jocuri cu avioane in 2, jocuri cu avioane de lupta, jocuri cu avioane pc, jocuri cu elicoptere, jocuri cu rachete, jocuri cu simulatoare, jocuri 3d, jocuri unity, jocuri frumoase, jocuri pc, jocuri mari, jocuri super, jocuri tari,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 233554 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Simulator Boeing 737, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

SILVIU a spus 16.01.2017

IE TARE JOCUL

diaconu a spus 14.03.2015

este un joc bun

nina a spus 06.12.2014

asa sasa

andreea a spus 31.10.2014

frumos

costel a spus 27.07.2014

mega tare ;]

Diana a spus 03.07.2014

este foarte tare jocul <3 <3

Casyyyy a spus 29.06.2014

Super jocul <3 <3

Dima a spus 17.06.2014

Imi place jocul foarte tare !

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info