TIRURI CU REMORCA DE PARCAT - JOCURI CU CAMIOANE

TIRURI CU REMORCA DE PARCAT - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Tiruri cu Remorca de Parcat:
Multele jocuri cu tirurii 3D sunt selectate pentru a fi afisate in categoria jocurilor cu camioane astfel incat tiristii care sunt pasionati de condus sa poata sa se joace astfel de jocuri si in mod online, reusind sa conduca aceste tiruri cat mai bine, reusind sa treaca de toate obstacolele pe care le au si in cele din urma sa ajunga la finalul traseului pentru a parca tirul pe care il are de condus. Fii atent la diferitele obiecte din jurul tau, incearca sa feresti camionul de toate elementele pe care le ai si totodata sa ne demonstrezi ca reusesti sa parchezi cat mai bine aceste tiruri.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci cat mai bine acest tir.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Tiruri cu Remorca de Parcat acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri noi, jocuri cu tiruri volvo, jocuri cu tiruri man, jocuri cu tiruri parcari, jocuri cu tiruri de parcat, jocuri cu tiruri cu remorca, jocuri cu tiruri de curse, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu camioane de parcat, jocuri cu camioane man,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 132549 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Tiruri cu Remorca de Parcat, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

iulian a spus 30.01.2016

ma ....... in el

moro a spus 30.12.2015

naspa

alex a spus 22.06.2014

Cred ca imi va placea

andrei a spus 18.06.2014

ce inseamna plagi

costel a spus 01.06.2014

naspa de tot

ALE a spus 31.05.2014

s.n\super naspa

EDY a spus 20.04.2014

NASPA

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info