TESTOASELE NINJA 3D - JOCURI CU TESTOASELE NINJA

Publicitate

TESTOASELE NINJA 3D - JOCURI CU TESTOASELE NINJA

Cele mai populare JOCURI CU TESTOASELE NINJA

Publicitate

Descrierea jocului Testoasele Ninja 3D:
Actiunea testoaselor ninja in jocul trei D este mult mai diferita fata de oricare dintre aceste actiuni, deoarece de data aceasta va trebui sa participi activ la toate bataile, luptele si activitatile pe care le ai impotriva acestora demonstrandu-ne ca esti in stare sa treci cu bine de toate misiunile pe care le ai si de ce nu ajungand sa castigi din ce in ce mai multe puncte bonus pe care le poti folosi astfel incat sa treci de toate misiunile pe care le ai, astfel incat sa inveti tehnicile ninja pe care va trebui sa le abordezi pentru a castiga toate aceste misiuni. Sari peste obstacole, foloseste-ti sabiile pe care le ai precum si tehnicile de karate, k1 pe care le-ai dobandt deja pentru a ne demonstra ca esti in stare sa treci de toate nivelele de dificultate ale jocului.

Instructiuni: cu sagetile, precum si tastele SPACE, x,z,c va trebui sa ataci cand adversarul este langa tine.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Testoasele Ninja 3D acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d, jocuri cu lupte, jocuri cu luptatori, jocuri cu batai, jocuri cu lupte 3d, jocuri cu batai 3d, jocuri cu broaste, jocuri de actiune 3d, jocuri pentru copii, jocuri cu testoasele ninja de lupta, jocuri cu testoasele ninja cu batai, jocuri cu testoasele ninja 3d, jocuri tari, jocuri cu ninja, jocuri cu ninja 3d, jocuri cu sabii, jocuri cu sabii 3d, jocuri cu razboinici, jocuri cu karate, jocuri k1, jocuri cu kung fu, jocuri kick box, jocuri cu box,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 103396 de ori;

Publicitate

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Testoasele Ninja 3D, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

stefan a spus 29.04.2014

cel ma smecher joc din lumeee

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info