MARIO SI MUSCHETARII - JOCURI IN 2

Cele mai populare JOCURI IN 2

Descrierea jocului Mario si Muschetarii:
Mario si Peach sunt de data aceasta intr-un joc la dublu, astfel incat te invitam sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa treci de toate obstacolele si monstrii ce sunt in fata ta deoarece acestia te vor omora, te vor distruge fara sa clipesti macar. Fii atent la toate misiunile si nivelele de dificultate, foloseste armele pe care le ai si in acest fel speram ca vei reusi sa treci cu bine de toate activitatile pe care mario si printesa Peach le au impreuna in noul joc de actiune.

Instructiuni: W,A,S,D, precum si sagetile.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario si Muschetarii acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu mario, jocuri cu mario 2014, jocuri cu mario cu impuscaturi, jocuri cu mario tari, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario si peach, jocuri cu peach, jocuri cu mario cu arme, jocuri cu mario pe nivele, jocuri cu mario in misiune, jocuri pe nivele, jocuri cu misiuni, jocuri cu arme, jocuri cu mitraliere, jocuri cu pistoale, jocuri cu misiuni in 2, jocuri cu arme in 2, jocuri cu impuscaturi in 2, jocuri de aventura in 2, jocuri de actiune in 2, jocuri cu mario in 2, jocuri cu printese in 2, jocuri in 2 jucatori, jocuri in 2 persoane, jocuri cu muschetari,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 54449 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario si Muschetarii, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ilie mihaela a spus 22.06.2014

E CEL MAI USOR JOC

turta a spus 18.06.2014

e frumos jocul

Nimereste Sagetile a spus 10.05.2014

Imi place mult!

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info