BEN 10 ATACUL LUI KRAKKEN - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

BEN 10 ATACUL LUI KRAKKEN - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Cele mai populare JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Descrierea jocului Ben 10 Atacul lui Krakken:
Ben 10 Atacul lui Krakken este un joc palpitant de actiune aparut in aceasta categorie numai aici pe cel mai bun site de jocuri din tara si anume www.jocuri-friv.ro, care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc il aveti in prim plan pe eroul nostru din desene animate de la Cartoon Network, Ben 10 Omniverse care se confrunta cu unul din cei mai mari si mai puternici extraterestrii de pana acum. Acest extraterestru se numeste Krakken si traieste intr-un lac. Scopul jocului este sa il ajutati pe Ben 10 sa distruga acest monstru si sa il lase fara energie in fiecare nivel. La inceput va fi destul de usor dar pe masura ce avansati in nivele superioare, monstrul isi va arata adevarata putere si va fi din ce in ce mai dificil. Trebuie sa il lasati fara viata inainte ca timpul sa se termine pentru a primi puncte bonus sau macar sa nu vi se termine energia pana se scurge timpul. Daca se intampla asta veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. In acest joc va trebui sa trageti in monstru cu ajutorul tastei space iar cu sageata sus va trebui sa schimbati directia in care alearga extraterestrul lui Ben 10 Omniverse.

Instructiuni: Folositi sageata sus pentru a schimba directia si space pentru a trage
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ben 10 Atacul lui Krakken acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri ben 10 krakken attack, jocuri cu krakken, jocuri cu monstrii, jocuri cu lupte, jocuri cu extraterestrii, jocuri cu atacuri, jocuri cu confruntari, jocuri cu batalii, jocuri ben 10 omniverse in romana, jocuri ben 10 omniverse noi, jocuri ben 10 omniverse rise of heroes, jocuri ben 10 omniverse gratis, jocuri ben 10 omniverse the return of psyphon, jocuri ben 10 omniverse 3d, jocuri ben 10 omniverse x, jocuri ben 10 omniverse 2013, ben 10 omniverse games, jocuri cu ben 10 omniverse in 2, jocuri cu ben 10 omniverse cu toti extraterestri, jocuri cu ben 10 3d, jocuri cu ben 10 2014,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 100784 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ben 10 Atacul lui Krakken, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ANDREI a spus 13.02.2016

PROST JOCU MAI BAGATI JOCURI NOI

doini a spus 14.11.2014

sunt fata chiar sunt fata si jocul acesta este tare.

PFDWI a spus 20.10.2014

NASPA DE TOT

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info