JETRAY SUB APA - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

JETRAY SUB APA - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Cele mai populare JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Descrierea jocului Jetray Sub Apa:
Jetray Sub Apa este un joc palpitant de indemanare care iti va testa precizia si spiritul de observatie. In acest joc il aveti in prim plan pe unul din cei mai complexi extraterestrii a lui Ben 10 Omniverse si anume Jetray. Acesta este un extraterestru foarte puternic care desi are aripi si poate zbura, este la fel de indemanatic si sub apa. In acest joc va trebui sa il ajutati pe Jetray sa parcurga o distanta cat mai mare pe sub apa. Cu cat avansati mai mult cu atat veti primi mai multe puncte. Daca va descurcati bine si adunati multe puncte ati putea avea sansa sa ajungeti printre cei mai buni jucatori ai acestui joc. Dati tot ce aveti mai bun pentru a reusi asta si nu va descurajati daca nu reusiti din prima sa adunati puncte multe deoarece este un joc dificil; trebuie sa exersati si sunt sigur ca dupa ce jucati de mai multe ori veti aduna foarte multe puncte. In acest joc trebuie sa aveti mare grija deoarece drumul pe sub apa este plin de obstacole pe care trebuie sa le ocoliti. Daca intrati in ceva veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de indemanare.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Jetray Sub Apa acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu jetray, jocuri jetray in too deep, jocuri de indemanare cu ben 10 omniverse, jocuri cu extraterestrii, jocuri ben 10 omniverse in romana, jocuri ben 10 omniverse noi, jocuri ben 10 omniverse rise of heroes, jocuri ben 10 omniverse gratis, jocuri ben 10 omniverse the return of psyphon, jocuri ben 10 omniverse 3d, jocuri ben 10 omniverse x, jocuri ben 10 omniverse 2013, ben 10 omniverse games, jocuri cu ben 10 omniverse in 2, jocuri cu ben 10 omniverse cu toti extraterestri, jocuri cu ben 10 3d, jocuri cu ben 10 2014,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 91660 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Jetray Sub Apa, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ionutzu manea a spus 24.06.2014

marfa

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info