BEN 10 SALVEAZA SPARKSVILLE - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

BEN 10 SALVEAZA SPARKSVILLE - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Cele mai populare JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Descrierea jocului Ben 10 Salveaza Sparksville:
Ben 10 Salveaza Sparksville este unul din cele mai dificile jocuri aparute in aceasta categorie numai aici pe jocuri-friv.ro. In acest joc va trebui sa il ajutati pe Ben 10 Omniverse sa distruga un robot care vrea sa puna stapanire pe orasul SparksVille. Desi pare o treaba usoara nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si aveti nevoie de multa indemanare si precizie. Ca sa il opreasca pe robot Ben 10 s-a transformat in extraterestrul Flacara Vie, deoarece numai focul il poate distruge pe robot. In acest joc va trebui sa va deplasati cu Flacara Vie si sa trageti in robot cu bile de foc. Scopul jocului este sa distrugeti robotul inainte ca timpul sa se termine deoarece daca nu reusiti acesta va reusi sa cucereasca orasul. In acest joc veti avea la dispozitie 5 minute pentru a va indeplini obiectivul asa ca grabiti-va. Daca sunteti loviti veti pierde din viata si daca vi se termina viata va trebui sa incepeti jocul de la inceput. De asemenea va trebui sa reincepeti jocul si daca se termina timpul si nu ati distrus robotul. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru cu Ben 10 Omniverse.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ben 10 Salveaza Sparksville acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri ben 10 save sparksville, jocuri cu roboti, jocuri cu extraterestrii, jocuri cu impuscaturi, jocuri de salvat orasul, jocuri ben 10 omniverse in romana, jocuri ben 10 omniverse noi, jocuri ben 10 omniverse rise of heroes, jocuri ben 10 omniverse gratis, jocuri ben 10 omniverse the return of psyphon, jocuri ben 10 omniverse 3d, jocuri ben 10 omniverse x, jocuri ben 10 omniverse 2013, ben 10 omniverse games, jocuri cu ben 10 omniverse in 2, jocuri cu ben 10 omniverse cu toti extraterestri, jocuri cu ben 10 3d, jocuri cu ben 10 2014,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 142903 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ben 10 Salveaza Sparksville, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Ben 10 Salveaza Sparksville!

Made by www.firstpixel.info