BEN 10 IN MISIUNE - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

BEN 10 IN MISIUNE - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Cele mai populare JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Descrierea jocului Ben 10 In Misiune:
Ben 10 In Misiune este unul din cele mai noi jocuri de aventura care iti va testa indemanarea si agilitatea. Acest joc se joaca cu sagetile cu ajutorul carora trebuie sa va deplasati prin teren. Cu tasta space va trebui sa va luptati cu inamicii care incearca sa va opreasca din drum. Daca vreti sa va transformati intr-un extraterestru trebuie sa tineti apasat pe tasta x. Atunci vi se va deschide un tablou cu 4 extraterestrii, fiecare intr-o anumita pare: dreapta, stanga, sus su joc. In timp ce tineti apasat pe x trebuie sa apasati sageata corespunzatoare extraterestrului pe care vreti sa il alegeti. Atunci va veti transforma in acel extraterestru dar veti putea sta sub acea forma numai cateva secunde. Scopul acestui joc este sa ajungeti cu bine la finalul fiecareui nivel. Daca sunteti loviti de inamici veti pierde din bara de energie. Aceasta se afla in partea de sus in stanga ecranului. Daca acea bara de energie se termina veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Acordati-ne un like daca v-a placut joculetul nostru.

Instructiuni: Folositi sagetile pentru deplasare, x pentru transformare si space pentru atac
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ben 10 In Misiune acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri savage pursuit, jocuri cu extraterestrii, jocuri cu batai, jocuri de aventura cu ben 10 omniverse, jocuri ben 10 race against time, jocuri ben 10 omniverse in romana, jocuri ben 10 omniverse noi, jocuri ben 10 omniverse rise of heroes, jocuri ben 10 omniverse gratis, jocuri ben 10 omniverse the return of psyphon, jocuri ben 10 omniverse 3d, jocuri ben 10 omniverse x, jocuri ben 10 omniverse 2013, ben 10 omniverse games, jocuri cu ben 10 omniverse in 2, jocuri cu ben 10 omniverse cu toti extraterestri, jocuri cu ben 10 3d, jocuri cu ben 10 2014,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 173770 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ben 10 In Misiune, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

IONMUT a spus 07.10.2016

OF STAU O ORA LA JOCUL ASTA CANDSE INCARCA

m a spus 23.08.2014

mie nu imi apare nimic ce sa fac?

lar a spus 08.08.2014

supeeer

cristian a spus 05.08.2014

esel mai tare joc` si am ajus pana la nivelu 21

sara a spus 22.04.2014

ce tare e jocul

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info