BEN 10 SPORE ATTACK - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

BEN 10 SPORE ATTACK - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Cele mai populare JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Descrierea jocului Ben 10 Spore Attack:
Ben 10 Spore Attack este un joc palpitant aparut in categoria jocurilor cu Ben 10 Omniverse in care apare si verisoara eroului nostru si anume Gwen. Acesta este pe spatele extraterestrului zburator a lui Ben 10 si trebuie sa opreasca impreuna invazia plantelor extraterestre din padure. Ca sa faceti acest lucru, in fiecare nivel trebuie sa distrugeti plante pana se incarca bara verde din partea de sus, din dreapta ecranului. Daca reusiti veti trece mai departe unde veti da de provocari care iti vor da mari batai de cap. Ca sa il dirijati pe Ben 10 trebuie sa miscati mouse-ul iar ca sa trageti in plante trebuie sa dati click. Aveti grija deoarece plantele vor arunca in voi cu tot felul de obiecte de care trebuie sa va feriti. Daca nu reusiti veti pierde din viata si daca ti se termina viata va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Dati tot ce aveti mai bun pentru a aduna cat mai multe puncte deoarece ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. Pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de obstacole care iti vor da mari batai de cap.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ben 10 Spore Attack acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu plante, jocuri cu gwen, jocuri ben 10 spore attack, jocuri ben 10 omniverse in romana, jocuri ben 10 omniverse noi, jocuri ben 10 omniverse rise of heroes, jocuri ben 10 omniverse gratis, jocuri ben 10 omniverse the return of psyphon, jocuri ben 10 omniverse 3d, jocuri ben 10 omniverse x, jocuri ben 10 omniverse 2013, ben 10 omniverse games, jocuri cu ben 10 omniverse in 2, jocuri cu ben 10 omniverse cu toti extraterestri, jocuri cu ben 10 3d, jocuri cu ben 10 2014,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 54888 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ben 10 Spore Attack, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Ben 10 Spore Attack!

Made by www.firstpixel.info