BEN 10 BLOCKADE BLITZ - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

BEN 10 BLOCKADE BLITZ - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Cele mai populare JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Descrierea jocului Ben 10 Blockade Blitz:
Ben 10 Blockade Blitz este un joc palpitant de indemanare care are doua variante: una in care trebuie sa il distrugeti pe cel mai rau extraterestru din univers si una in care veti juca doar de distractie pentru a aduna puncte. Prima varianta este mai palpitanta deoarece aveti un scop si anume sa il ajutati pe Batman sa ilo distruga pe vilgax in fiecare nivel. Acesta este protejat de niste cuburi pe care trebuie sa le distrugeti inainte ca timpul sa se termine. Daca nu reusiti veti pierde si va trebui sa incepeti nivelul de la inceput. Aveti grija sa nu scapati bila cu care distrugeti cuburiloe pe joc deoarece veti pierde o viata. Daca ti se termina toate cele 5 vieti veti fi nevoiti sa incepeti jocul de la inceput. A doua varianta este mai amuzanta deoarece puteti juca cat de mult doriti. Scopul este sa adunati cat mai multe puncte deoarece daca va descurcati bine ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. Acest joc se joaca numai cu mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa va deplasati cu Ben 10 in stanga si in dreapta astfel incat sa va pozitionati tot timpul sub bila care va distruge blocurile din fiecare nivel.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ben 10 Blockade Blitz acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri ben 10 blockade blitz, jocuri cu bile, jocuri cu mingi, jocuri distruge cuburile, jocuri ben 10 omniverse in romana, jocuri ben 10 omniverse rise of heroes, jocuri ben 10 omniverse gratis, jocuri ben 10 omniverse 3d, jocuri ben 10 omniverse 2014, jocuri cu ben 10 omniverse online, jocuri cu ben 10 omniverse caroon network, jocuri cu ben 10 2014, jocuri cu ben 10 cartoon network, jocuri cu ben 10 3d, jocuri cu extraterestrii, jocuri cu extraterestrii lui ben 10,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 117044 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ben 10 Blockade Blitz, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Ben 10 Blockade Blitz!

Made by www.firstpixel.info