BEN 10 IMPAC CRITIC - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

BEN 10 IMPAC CRITIC - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Cele mai populare JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Descrierea jocului Ben 10 Impac Critic:
Ben 10 Impac Critic este unul din cele mai dificile jocuri de indemanare in care va trebui sa dati tot ce aveti mai bun pentru a salva orasul de o ploaie de meteoriti. In acest joc ii aveti in prim plan pe doi dintre cei mai puternici extraterestrii a lui Ben 10 Omniverse si anume Ghostfreak si Heatblast. Scopul este sa distrugeti cat mai multi meteoriti deoarece asa veti primi mai multe puncte. Cu cat adunati mai multe puncte cu atat veti avea mai multe sanse sa intrati in topul celor mai buni jucatori. In acest joc va trebui sa va deplasati cu sagetile. Cu tasta space va trebui sa atacati meteorii cu ajutorul extraterestrului Heatblast. Ca sa va transformati in el trebuie sa apasati pe tasta z. Ca sa va transformati in Ghostfreak trebuie sa apasati pe tasta x. Veti avea nevoie de acesta numai cand apar inaintea voastra obstacole precum copacii cazuti, deoarece numai el poate trece prin ei. daca va loviti de obstacole, va lovesc meteoritii sau daca cad pe pamant veti pierde din viata. Daca ti se termina viata va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru.

Instructiuni: Folositi sagetile pentru deplasare, space pentru atac, z pentru a va transforma in Heatblast si x pentru a va transforma in Ghostfreak
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ben 10 Impac Critic acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu meteoriti, jocuri cu heatblast, jocuri cu ghostfreak, jocuri ben 10 critical impact, jocuri ben 10 omniverse in romana, jocuri ben 10 omniverse rise of heroes, jocuri ben 10 omniverse gratis, jocuri ben 10 omniverse 3d, jocuri ben 10 omniverse 2014, jocuri cu ben 10 omniverse online, jocuri cu ben 10 omniverse caroon network, jocuri cu ben 10 2014, jocuri cu ben 10 cartoon network, jocuri cu ben 10 3d, jocuri cu extraterestrii, jocuri cu extraterestrii lui ben 10,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 93631 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ben 10 Impac Critic, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

gabriel a spus 03.12.2016

ar trebui sa faceti multe desene cu ben

rica a spus 14.01.2016

ie frumos jocu

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info