TALKING TOM POMPIER - JOCURI TALKING FRIENDS

TALKING TOM POMPIER - JOCURI TALKING FRIENDS

Cele mai populare JOCURI TALKING FRIENDS

Descrierea jocului Talking Tom Pompier:
Curatarea masinilor de pompieri este o sarcina destul de importanta, motiv pentru care te-am ales si pe tine sa ne ajuti, sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa cureti masina pompierilor cat mai eficient, cat mai bine, reusind sa ajungi in acest fel la finalul nivelelor precum si a misiunilor pe care le ai, demonstrandu-ne ca esti capabil sa treci de toate misiunile si nivelele de dificultate implicite in noul joc de copii. Fii atent la tot ceea ce inseamna difersele activitati in noul joc de copii si incearca sa treci cu bine de toate misiunile jucatorilor spaland cu furtunul, apoi cu spuna, uscand cat mai bine masina si facand-o sa arate ca noua.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa lucrezi alaturi de pisica pompier.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Talking Tom Pompier acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu animale, jocuri cu animale harnice, jocuri cu animale domestice, jocuri cu animale de casa, jocuri cu pisici, jocuri cu pisicute, jocuri cu pisici haioase, jocuri cu pisici amuzante, jocuri cu pompieri, jocuri cu masini de spalat, jocuri cu spalatorie auto, jocuri de spalat, jocuri de spalat masina, jocuri cu spalatorii, jocuri de curatat, jocuri cu pisica tom,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 49974 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Talking Tom Pompier, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

alexandrina a spus 08.07.2014

e foarte interesant

iiiiiiiiiiiiiiiiii a spus 26.04.2014

vbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

jh a spus 26.04.2014

bbbbbbbbbbbbbbbb

.................... a spus 21.04.2014

prost

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info