SPIDERMAN VS ZOMBI - JOCURI CU SPIDERMAN

SPIDERMAN VS ZOMBI - JOCURI CU SPIDERMAN

Cele mai populare JOCURI CU SPIDERMAN

Descrierea jocului Spiderman vs Zombi:
Jocuri cu Zombi din Spiderman 3 este noua activitate pe care te invitam sa o practici intr-un superb joc 3D in care va trebui sa te bagi in mijlocul actiunii si sa ne dai tuturor de stire cu ce reusesti sa te ocupi, sa ajungi sa castigi din ce in ce mai multe nivele de dificultate precum si activitati trecand in acest fel de noi activitati in ceea ce priveste misiunea zombiilor. Fii atent la tot ceea ce este in jurul tau, incearca sa arunci cat mai multa panza de paianjen pe tot ceea ce este in jurul tau si in mod special pe monstrii, extraterestrii sau zombii din jurul tau.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa te directionezi, iar de la X, Z,C va trebui sa ataci.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Spiderman vs Zombi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu zombi, jocuri cu zombi noi, jocuri cu zombi 2014, jocuri cu zombi 3d, jocuri cu zombi de impuscat, jocuri cu spiderman 3, jocuri cu spiderman 2, jocuri cu spiderman 4, jocuri cu spiderman 3d, jocuri cu spiderman 2014, jocuri cu spiderman noi, jocuri cu spiderman in actiune, jocuri cu monstri, jocuri cu montri 3d,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 69478 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Spiderman vs Zombi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

anonim a spus 04.05.2014

este tare

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info