ZBOR DE VOIE - JOCURI CU AVIOANE

ZBOR DE VOIE - JOCURI CU AVIOANE

Cele mai populare JOCURI CU AVIOANE

Descrierea jocului Zbor de Voie:
Incearca noul joc cu avioanele armatei Romane, in care va trebui sa iti iei un avion usor, sa zbori cat mai bine cu el, sa treci peste toate cercurile pe care le ai, deoarece doar asa vei putea sa castigi punctajul maxim pentru fiecare activitate pe care o ai. Fii atent la tot ceea ce inseamna misiunile avioanelor si in acest fel sa acumulezi fiecare bonus a avionului.

Instructiuni: de la Z va trebui sa pornesti elicia avionului, iar de la sageti sa conduci.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Zbor de Voie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu avioane, jocuri cu avioane noi, jocuri cu avioane de armata, jocuri cu avioane de militari, jocuri cu avioane 3d, jocuri cu avioane 2014, jocuri 3d, jocuri unity,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 36596 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Zbor de Voie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

g a spus 13.03.2016

nu ms

danyel a spus 18.02.2015

foarte tare frate tare ttare frate

fdree a spus 11.11.2014

e tare tare

f a spus 09.08.2014

Logheaza-te NumeParola Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati! Spune-ti si tu parerea ta! Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Zbor de Voie, folosindu-te de un limbaj decent, fara injuraturi! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme in gasirea sau jucarea lui.

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info