MAWA KAWA - JOCURI KIZI

Cele mai populare JOCURI KIZI

Descrierea jocului Mawa Kawa:
Mawa Kawa este una dintre cele mai simpatice si dragute fetite pe care va trebui sa o ajuti de data aceasta sa treaca cu bine de toate probele de iarna pe care le are. Ei bine, mai intai va trebui sa iti pui mintea la contributie in primul nivel de dificultate astfel incat sa te misti in toate diresctiile si sa te feresti de oamenii de zapada care cad in continuu. Va trebui sa rezisti un minut fara sa fi atins de bulgarii de zapada care sunt pretutindeni pentru a castiga punctele puse la dispozitie.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa o directionezi pe Mawa Kawa in toate directiile.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mawa Kawa acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu mawa n meabeab, jocuri cu mawa si ursul, jocuri cu mawa kawa, jocuri de iarna, jocuri friv 100, jocuri cu oameni de zapada, jocuri cu zapada, jocuri interesante, jocuri frumoase, jocuri de perspicacitate, jocuri de atentie, jocuri cu fete mici, jocuri dragute, jocuri simple, jocuri usoare, jocuri create,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 297630 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mawa Kawa, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

dana a spus 10.05.2015

e frumoasa joaca

ana a spus 09.08.2014

ce naspa

tatiana a spus 17.06.2014

masa este o fata foarte hazlie toti copii o adora

NADEA a spus 08.06.2014

NUE INTERESANT

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info