AVENTURA LUI TARZAN - JOCURI CU TARZAN

AVENTURA LUI TARZAN - JOCURI CU TARZAN

Cele mai populare JOCURI CU TARZAN

Descrierea jocului Aventura lui Tarzan:
Aventura lui Tarzan este un joc palpitant, care va va testa agilitatea si indemanarea. Jocul il are in prim plan pe tarzan cand era un mic copil. Inca de atunci acesta avea o pasiune pentru aventuri si nu ii era frica de nimic. Aceasta va fi misiunea dumneavoastra, trebuie sa-l ajutati pe Tarzan sa treaca cu bine de fiecare nivel si sa-si infrunte adversarii. Desi pare o treaba usoara, nu va grabiti sa judecati deoarece drumul este plin de obsatcole. In fiecare nivel veti avea doar 60 de secunde sa treceti. DAca nu reusiti sa treceti nivelul la timp, veti pierde o viata si va trebui sa incepeti de la inceput. DE asemenea veti pierde o viata de fiecare data cand sunteti prinsi de un adversar sau daca cadeti intr-o prapastie. Daca vi se termina toate cele 5 vieti, veti pierde si va trebui sa incepeti tot jocul de la inceput. PE drum veti intalni niste fructe, pe care va sugerez sa le adunati deoarece va vor da mai multe puncte.

Instructiuni: Folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Aventura lui Tarzan acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu tarzan noi, jocuri cu tarzan 2013, jocuri cu tarzan gratis, jocuri cu tarzan 3d, jocuri cu tarzan in 2, jocuri cu tarzan mic, jocuri cu tarzan copil, jocuri cu tarzan in jungla, jocuri cu tarzan in jungla vechi, jocuri cu tarzan in jungla mare, jocuri tarzan 2, jocuri cu omul junglei, jocuri in padure, jocuri in jungla, jocuri cu animale, jocuri in natura, jocuri cu aventura lui tarzan, jocuri cu cartea junglei, jocuri de aventura cu tarzan, jocuri de indemanare cu tarzan, in 2, jocuri de indemanare, jocuri cu tarzan, jocuri de aventura,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 38522 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Aventura lui Tarzan, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

alexandra a spus 28.02.2014

numi place e pentru copii mici

rosu a spus 24.11.2013

de ce

rosu nicusor a spus 24.11.2013

exact ca sandu maria urat

sandu maria a spus 13.04.2013

da este dragut dar nu asa cum am vrut as dori ceva mai de aventura si cu mai multe nivele si peripetii.un singur joc mai special mi-a placut un jos mai vechi se numea disney tarzan ceva de genul si era unic dar din pacate nu se mai gaseste...

gabi a spus 06.04.2013

super tare jocul cu Tarzan si toate celelalte!

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info